Home Gaming ArenaNet onthult de Scrapper – Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet onthult de Scrapper – Guild Wars 2: Heart of Thorns

by Mark van Truijen

ArenaNet kondigt vandaag de voorlaatste elite specialisatie aan voor de engineer professie die beschikbaar wordt voor Guild Wars 2: Heart of Thorns. Maak kennis met de ‘scrapper’!
 

Scrapper_18


De scrapper transformeert uit de engineer professie, waar een mix van automatische geschuttorens en projectielwapens werden gebruikt om schade in de verte aan te richten. Scrappers geven engineers de mogelijkheid om een hamer te gebruiken als nieuw wapen, waarmee ze meer directe schade aan kunnen richten met close combat vaardigheden. Naast de hamer als het nieuwe wapen biedt de scrapper engineers meerdere nieuwe aanvalsstrategieën die gebruik maken van nieuwe handigheidjes, nieuwe toolbelt skills en miniatuur mechs die overal op het slagveld tevoorschijn komen om vijanden neer te halen of bondgenoten te steunen.

Meer informatie over deze miniatuur mechs en andere skills die exclusief zijn voor deze engineer elite specialisatie worden onthuld in een nieuwe developer blog van Game Designer Irenio Calmon-Huang, die je hier kunt lezen: https://www.guildwars2.com/en-gb/news/meet-the-scrapper-engineers-elite-specialization/

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, het allereerste live-gameplay van de scrapper elite specialisatie is aanstaande vrijdag 18 september te zien tijdens ArenaNet’s wekelijkse livestream show, Points of Interest. De uitzending begint om 21:00 uur exclusief op het Guild Wars 2 Twitch kanaal (http://www.twitch.tv/guildwars2).

Als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws rondom Guild Wars 2, bezoekhttps://www.guildwars2.com/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x