Home Gaming Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onthult Operation Para Bellum

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onthult Operation Para Bellum

by Mark van Truijen

Alle details van Operation Para Bellum zijn bekend, één van de grootste content updates tot nu toe voor Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege. Operation Para Bellum introduceert twee nieuwe verdedigende operators, Alibi en Maestro, samen met een gloednieuwe map, Villa, gelegen in het Italiaanse platteland. Het tweede seizoen van Year 3 brengt ook meerdere vernieuwingen met zich mee, waaronder een nieuwe intel gadget, snelheidsaanpassingen voor operators, meerdere gameplay-verbeteringen en de nieuwe Pick & Ban-setting. Deze feature brengt een nieuwe manier van spelen naar de multiplayer van Rainbow Six Siege*.  Operation Para Bellum is in juni 2018 beschikbaar.

In Operation Para Bellum sluiten twee Italiaanse G.I.S. Operators zich aan bij team Rainbow. Het speelterrein is dit keer een luxueuze Toscaanse villa en is inmiddels al de twintigste map in Rainbow Six Siege. De villa is eigendom van de Vinciguerras, een gevaarlijke misdaadfamilie die bekend staat om hun smokkelarij. Dit huis is hun schuilplaats waar ze hun luxe levensstijl aanhouden en zeldzame kunstwerken verzamelen. Spelers betreden de villa op een specifiek moment: net voor de grote inval waren de Vinciguerras haastig documenten aan het verbranden en hun bezittingen aan het transporteren. Maar ze kregen te horen van Operation Para Bellum en zijn toen haastig gevlucht, waardoor alles in een puinhoop is achtergelaten en er belangrijke informatie voor het oprapen ligt.

eSports – Pro League Season 7 Finals, Pro League Season 8 en de Six Major Paris

In de Tom Clancy’s Rainbow Six® Pro League Season 7 Finales is Team Liquid tot kampioen gekroond. Onder leiding van de indrukwekkende André ‘Nesk’ Oliveira versloeg de Braziliaanse selectie de huidige wereldkampioen PENTA Sports in een epische Grand Final. De finale vond plaats in het Harrah’s Resort Atlantic City Hotel & Casino. Tijdens deSeason 7 Finales kwamen de acht beste teams wereldwijd samen.

Ook werden er belangrijke aankondigingen gedaan over de toekomst van de Tom Clancy’s Rainbow Six eSports-scene met betrekking tot het komende Pro League Season 8 en de Six Major Paris.

Voor meer informatie over de Pro League FinalesPro League Season 8 en de Six Major Paris, bekijk het persbericht in bijlage en bekijk hier het Dev Diary.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x