That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Keer terug naar Ivalice voor komst van Ridorana Lighthouse in Final Fantasy XIV Online

Vandaag wordt met de lancering van Patch 4.3: Under the Moonlight een schat aan nieuwe avonturen toegevoegd aan FINAL FANTASY® XIV: Stormblood™. Deze langverwachte patch levert een nieuw hoofdstuk in de Ivalice-serie raids voor 24 spelers, samen met een nieuwe Dungeon, een nieuwe Trial en nieuwe Beast Tribe Quest, terwijl het spannende verhaal van de hooggeprezen MMO ook een vervolg krijgt.

XIV Lighthouse.jpg
Het Ridorana Lighthouse

De update van vandaag brengt vele nieuwe uitdagingen met zich mee, inclusief:

 • Nieuwe Main Scenario Quests – De Stormblood-verhaallijn krijgt een vervolg in het land Doma, dat ligt in het verre oosten.
 • Nieuwe Sidequests – Het legendarische verhaal over The Four Lords wordt vervolgd, terwijl spelers ook kunnen bijdragen aan Doman Reconstruction.
 • Nieuwe Alliance Raid voor 24 spelers – Het tweede hoofdstuk van de populaire Return to Ivalice-serie voert spelers naar het Ridorana Lighthouse.
 • Nieuwe Trial – Een verrassing die spelers zelf mogen ontdekken…
 • Nieuwe Dungeon – Verken het verlaten mausoleum van de legendarische held die Doma verenigde in The Swallow’s Compass.
 • Nieuwe Beast Tribe Quests: The Namazu – Een nieuwe serie die focust op missies voor de Disciples of the Hand and Land.
 • Cross-world Linkshells – Een nieuw linkshell-chatsysteem dat spelers op verschillende servers eenvoudig met elkaar laat communiceren binnen hun datacentrum.
 • Updates voor jobs, PvP, glamoursysteem, performance-acties, nieuwe krachtige uitrustingstukken en meer.

XIV Lighthouse2.jpg
Beloning: Namazu Beast Tribe Mount 

Maar dit is nog maar het begin – de lancering van vandaag markeert het begin van de Patch 4.3-serie, die zeer binnenkort nog meer uitdagingen toevoegt:

 • Nieuwe Ultimate Difficulty Raid (Patch 4.31) – Spelers die op zoek zijn naar de ultieme beproevingen kunnen hun skills inzetten tegen deze nieuwe incarnatie van Ultima Weapon.
 • Nieuwe Deep Dungeon: Heaven-on-High (Patch 4.35) – Verken deze toren met 100 verdiepingen in de Ruby Sea.
 • Nog meer Hildibrand Adventures (Patch 4.35) – De buitengewone inspecteur is terug om nieuwe zaken te kraken.
 • Het volgende deel van The Forbidden Land, Eureka – The Pagos Expedition (Patch 4.36)

Voor een overzicht van de nieuwe content die met de komende Patch 4.3-serie in Eorzea™ arriveert, kun je hier de officiële trailer bekijken.

Tot en met 26 juni kunnen FINAL FANTASY XIV Online-spelers in-game-beloningen verdienen door oude vrienden uit te nodigen die minstens 90 dagen niet actief zijn geweest in de game. De Callback-campagne herenigt spelers en beloont beide partijen met in-game items. Meer details zijn hier te vinden.

XIV Lighthouse3.jpg
Nieuwe Performance Actions

Fans kunnen zich ook verheugen op een spannend seizoen met FINAL FANTASY XIV Online Fan Festivals over de hele wereld. De tour begint op 16 en 17 november 2018 in Las Vegas, Noord-Amerika, gevolgd door het European Fan Festival op 2 en 3 februari 2019 in de La Grande Halle de La Villette in Parijs en eindigt met het Tokyo Fan Festival in maart 2019. Meer details zijn hier te vinden.

Alle edities van FINAL FANTASY XIV Online, inclusief de FINAL FANTASY XIV: Stormblood-uitbreiding, zijn hier te koop in de Square Enix® Online Store.