Home Featured Tom Clancy’s Rainbow Six Siege kleurt deze week roze

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege kleurt deze week roze

by Jos Vis

Vandaag start het tijdelijke Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-event Rainbow is Magic. Het event staat in het teken van een kritieke missie: het bevrijden van een teddybeer uit de handen van malicieuze kidnappers op een alternatieve versie van de klassieke map: Plane. Ter ere van 1 april worden 17 exclusieve items aan de game toegevoegd die alles te maken hebben met speelgoed, eenhoorns en tactische schattigheid. Rainbow is Magic bevat volledige outfits voor Operators Smoke, Montagne, Blackbeard en Tachanka.

Voor deze extreem gevaarlijke missie zijn 13 operators opnieuw uitgevonden in de stijl van speelgoedsoldaten en plushies. Spelers kiezen uit Recruit, Montagne, Blackbeard, Ash, Thermite, Thatcher, Sledge, Smoke, Castle, Kapkan, Bandit, Frost en Tachanka.

Zet je schrap voor exclusieve, tijdelijk te verkrijgen customization items in de Magic Collection Packs. Spelers die tijdens het event inloggen, ontvangen één Magic Collection Pack gratis en hebben de mogelijkheid om er meer te verdienen door Ubisoft Club-uitdagingen te voltooien. Tevens zijn de Magic Collection Packs verkrijgbaar voor 300 R6 Credits per stuk.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: