Home Gaming [Update]Tom Clancy’s Rainbow Six Siege datum bekend

[Update]Tom Clancy’s Rainbow Six Siege datum bekend

by Mark van Truijen

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, de laatste game uit de geprezen Tom Clancy’s Rainbow Six franchise, is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 13 oktober 2015 voor PlayStation®4, Xbox One en Windows PC.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal en vindt zijn inspiratie bij echte anti-terreur organisaties. Je wordt gedropt in intense en dodelijke close-quarters confrontaties. Voor de eerste keer in een Tom Clancy’s Rainbow Six game neem je deel aan ‘sieges’, een nieuw soort aanvalsstijl waarbij vijanden over de nodige middelen beschikken om hun omgeving om te vormen tot een high-tech en sterke vesting. Vervolgens leiden Rainbow Six teams de aanval op deze vestingen en om de positie van de vijand te doorbreken.

De volgende edities zijn beschikbaar bij release:

 

  • De Art of Siege Edition bevat de volledige game, een collector’s box, een Gold Skins Pack voor alle in-game wapens en een exclusieve Tactical Guide van 120 pagina’s. Deze kwalitatieve gids bevat elk belangrijk element van de game en gedetailleerde info over elke Anti-Terreur Eenheid, Operators, wapens en mappen. Al deze content is samengesteld samen met de community en de ontwikkelingsteams.
  • De Gold Edition bevat de standaard editie van de game en de Season Pass.
  • De Tactical Elite Edition, een zeer beperkte editie die exclusief verkrijgbaar is via de Uplay Shop, bevat zowel de Art of Siege Edition als de Season Pass.

R6S_Tactical_Collector-NL R6SIEGE033_PS4_BXSHT_2D NL R6SIEGE034_XOne_BXSHT 3D NL

 

Spelers die de game pre-orderen krijgen gegarandeerde toegang tot de Closed Beta die later dit jaar plaatsvindt. Degenen die de fysieke editie van de game bestellen via de Uplay Shop krijgen niet alleen gegarandeerde toegang tot de Closed Beta, maar ook een exclusief en genummerd steel book bij release van de game.

 

Al deze edities zijn beschikbaar voor pre-order via de Uplay Shop.

 

Voor meer informatie over Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, ga naar: rainbow6.ubi.com.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x