Home Gaming ArenaNet onthult de Reaper, de derde specialisatie voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet onthult de Reaper, de derde specialisatie voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

by Mark van Truijen

Vandaag onthult ArenaNet de Reaper, de elite specialisatie voor Necromancers, en tevens de derde in een serie van in totale negen elite specialisaties in Guild Wars 2: Heart of Thorns.

Een van de belangrijkste toevoegingen van de Reaper aan de Necromancers specialisatie heeft specifiek te maken met het beroep, een echte hands-off damage dealer. Necromancers maken gebruik van verschillende health-zapping vaardigheden en minions om het vuile werk voor hen op te knappen. De Reaper elite specialisatie verandert dit en geeft ze de mogelijkheid om zichzelf te bewapenen met krachtige greatswords, waarmee ze kleine vijandelijke groepen met slechts een paar uithalen kunnen vernietigen. De destructieve etherische vorm van de Necromancer, bekend als ‘The Death Shroud’, krijgt ook een upgrade met verschillende nieuwe 1-op-1 gerichte vaardigheden, door het gebruik van een nieuwe, griezelige zeis.

ArenaNet toont de nieuwe elite specialisatie in actie met een nieuwe video en screenshots samen met de blogpost van Game Designer Robert Gee. De blogpost is hier beschikbaar:https://www.guildwars2.com/en-gb/news/meet-the-reaper-necromancers-elite-specialisation/

ArenaNet laat live gameplay van deze specialisatie voor het eerst zien in Points of Interest, morgen 15 mei om 21:00 uur op het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal (http://www.twitch.tv/guildwars2).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x