Home Gaming Nieuwe Character Classes naar Black Desert op Xbox One

Nieuwe Character Classes naar Black Desert op Xbox One

by Jos Vis

Minder dan een maand na de lancering van Black Desert voor Xbox One, heeft uitgeverij Pearl Abyss vandaag aangekondigd dat de tweede inhoudsexpansie nu beschikbaar is als gratis update. De fantasy-actie MMORPG introduceert vier nieuwe klassen, elk met een geheel nieuwe manier om het spel te ervaren, evenals grootschalige PvP-functiemodi genaamd Node Wars en Conquest Wars.

De vier nieuwe klassen, Dark Knight, Lahn, Musa en Striker, bieden een dwingende reden voor spelers om een nieuw avontuur te starten binnen Black Desert als elk personage. Ze zijn van enorm verschillende achtergronden en bevatten elk een uniek gevecht. Deze nieuwe lessen zijn spannende toevoegingen aan het spel.

Een nieuwe grootschalige PvP-modus, Node Wars, is ook toegevoegd aan Black Desert. Met ondersteuning van 25-100 spelers, zal Node Wars Guilds toestaan om over specifieke knooppuntlocaties te vechten totdat het laatste fort staat. Het zegevierende gilde wordt beloond met goud uit een deel van de wereldwijde belastinginning voor de bezette node voor die week.

Eenmaal per week kunnen spelers en hun gilden ook deelnemen aan Conquest Wars. Groter van opzet dan Node Wars, dit evenement vereist dat spelers de Balenos- en Serendia-gebieden besturen en nog grotere beloningen beloven. Gilden zullen een Commandopost bouwen om te verdedigen, met als doel de laatste te zijn die staat. De overwinnaars kunnen zowel de Balenos- als de Serendia-gebieden claimen en zullen voor die week belastingen uit de hele regio ontvangen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: