Home Gaming Thieves Guild nu verkrijgbaar voor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Thieves Guild nu verkrijgbaar voor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

by Mark van Truijen

Thieves Guild, de derde DLC game pack voor de awards-winnende multiplayer roleplaying game The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, is nu wereldwijd verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4.

Word lid van de Thieves Guild van Abah’s Landing en word de nieuwste rekruut in hun organisatie van zakenrollers, inbrekers, rovers en dieven. De laatste DLC pack van het awards-winnende The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited neemt je mee naar Hew’s Bane – een nieuwe zone die je kunt ontdekken bij het Zuiderse schiereiland Hammerfell. Thieves Guild biedt je nieuwe buit en machtige group bosses, gecombineerd met nieuwe verhalende content die je terugbrengt naar al je favoriete regio’s in Tamriel.

Thieves Guild is inbegrepen in het ESO Plus-lidmaatschap, maar is ook apart verkrijgbaar voor 2,000 crowns via de ESO Crown Store.

Nieuwe Story Content

Bescherm de Thieves Guild in Abah’s Landing wanneer die belegerd wordt door de huurlingen van de Iron Wheel. Na een roof die fout afliep zal the Iron Wheel er alles aan doen om de Guild te vernietigen.  De nieuwe DLC bevat uren nieuwe gameplay terwijl je je verliest in het ontrafelen van het geheim van de Iron Wheel.

Nieuwe Criminele Activiteiten

Thieves Guild-opdrachten zullen je naar alle hoeken van Tamriel brengen terwijl je betrokken wordt – en voordeel haalt – uit criminele activiteiten zoals stelen, plunderen en zakenrollen. Overvallen – een nieuw type opdrachten – zullen je skills als dief verder aanscherpen.  Je zult je stealth kwaliteiten moeten gebruiken om binnen te sluipen in opslagplaatsen en huizen in Abah’s Landing, om handelaars en burgers te ontdoen van hun waardevol goed. Let op voor de wachters!

Nieuwe 12-Player Trial

In de Normal en Veteran moeilijkheidsgraad, zal the Maw of Lorkhaj 12-Player Trial zowel je bondgenoten als je moed testen.  Breek door de poorten van een oud Khajiiti schrijn en kom oog in oog te staan met de legers van Namiira, volledig met nieuwe meedogenloze vijanden, verschrikkelijke bazen en een weelde aan schatten uit de dieptes van Oblivion.

Nieuwe Skill Line

Wil je je character nog beter maken?  De Thieves Guid in Abahr’s Landing zal je nieuwe skills aanleren terwijl je je opwerkt in de organisatie.

Thieves Guild-Exclusieve Rewards & Items

Verdien nieuwe items via in-game quests en bekijk nieuwe Thieves Guild items die binnenkort beschikbaar zijn in de Crown Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x