Home Gaming Sovjet cruisers stomen World of Warships binnen

Sovjet cruisers stomen World of Warships binnen

by Mark van Truijen

Wargaming heeft zojuist update 0.5.4 met de Sovjet kruisers aangekondigd. Het zal vandaag in Amerika en morgen in Europa live gaan. Er wordt maar liefst een gehele technologische boom met negen oorlogsschepen toegevoegd.

Als je behoefte hebt om dé schrik van de zee te worden dan zijn de Sovjet kruisers met hun snelheid en vuurkracht op jouw lijf geschreven. Het zijn misschien niet de schepen waarmee je gelijk het gevecht mee wil induiken i.v.m. zinkingsgevaar maar het zijn wel sublieme scherpschutters. Hun hoge vuurkracht en langeafstandskanonnen geven je de mogelijkheid om van een relaxte afstand op jouw vijanden te schieten en dankzij hun snelheid ook snel te vluchten.

“We started developing the Soviet cruiser branch over two years ago,” aldus Artur Plociennik, World of Warships Global Publishing Producer. “We spent a lot of time getting these vessels as authentic as possible, and we can’t wait for players to head into battle and take full advantage of their great speed and firepower.”

Nieuw aan deze technologische boom is de 26 Kirov kruiser, een vaartuig met het formaat en snelheid van een lichte kruiser echter bewapend met de kanonnen van een zware kruiser. Kirov’s unieke bewapening kun je nergens anders in World of Warships terugvinden. Project 66 Moskva was oorspronkelijk ontworpen om de USS Des Moines te bevechten maar heeft nooit de tekentafel verlaten.

 

Action Stations!

Om mee te doen en voor meer informatie kunt u hier terecht:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x