Home Gaming The Waylanders komt in februari

The Waylanders komt in februari

by Jos Vis

Gato Salvaje Studio heeft aangekondigd dat ze de release van hun real-time-with-pause RPG, The Waylanders, zullen uitstellen tot 2 februari 2022.

Deze maand uitbrengen zou niet de kwaliteitservaring bieden die onze fans verdienen. Hoewel we hard hebben gewerkt om al onze donateurs en Early Access-spelers de RPG te geven waar ze voor de vakantie op hadden gehoopt, hebben we The Waylanders intern beoordeeld en heeft ons team meer tijd nodig om het spel op te poetsen,” zei Gato Salvaje mede-oprichter Fernando Prieto. “Ontwikkelen tijdens Covid was een uitdaging voor veel teams, waaronder die van ons, en de Waylanders de deur uit haasten na bijna vier jaar ontwikkeling zal niemand gelukkig maken. De Waylanders zullen meer dan twee uur aan filmmateriaal en meer dan dertig uur aan gameplay hebben, en we willen de best mogelijke releaseversie op de eerste dag aan de gemeenschap bieden.”

Om spelers te helpen over te komen tot de nieuwe releasedatum, zullen The Waylanders Early Access en Games in Development-updates ontvangen die verschillende momenteel beschikbare delen van de game verbeteren, zoals The Cave of Eternity en de Fomorian World in The Corrupted Cove. De updates voegen ook resterende tekstlokalisatie toe voor meerdere missies uit het Keltische tijdperk en repareren door de gemeenschap gerapporteerde bugs.

Advanced Class Sneak Peek 

Wanneer The Waylanders dit voorjaar wordt gelanceerd, kunnen RPG-fans duizend jaar vooruitgaan van de Keltische tijd naar het middeleeuwse tijdperk en daarbij drie geavanceerde klassen ontgrendelen voor elk van de zes basisklassen die momenteel beschikbaar zijn in Early Access.

YouTube video


Bij het starten van The Waylanders creëren spelers hun personage met behulp van een van de zes basisklassen (Warrior, Guardian, Rogue, Ranger, Sorcerer en Healer) voordat ze aan hun avontuur beginnen. Na het 9e niveau te hebben bereikt, worden geavanceerde klassen ontgrendeld, waardoor elke basisklasse drie nieuwe opties krijgt om in te vertakken, elk met een andere mix van krijger-, magische gebruiker- of schurken/ranged-type vaardigheden. Deze upgrade ontgrendelt ook een grotere selectie formaties en formatiemogelijkheden om uit te kiezen.

Warrior Classes:

Berserker
Een krijger met een oneindig uithoudingsvermogen, die interne woede gebruikt als brandstof voor hun aanvallen. Krijgers die Berserkers worden, beschadigen vastgeroeste vijanden, veroorzaken angst en gebruiken Fury die wordt gegenereerd door vaardigheden om verwoestende klappen uit te delen.

Gladiator
Een snelle krijger die gracieus over het slagveld navigeert en vijanden bij elke aanval neerslaat. Gladiatoren hebben een breed scala aan ingrijpende en gerichte aanvallen, evenals meerdere vaardigheden die ontwijken verbeteren.

Mana Warlord
Een krijger die verbonden is met de manastroom van de wereld en deze als een formidabel wapen hanteert. Naast krachtige fysieke aanvallen, gebruikt de Mana Warlord aardmagie om vijanden in steen te omhullen.

Guardian Classes:

Vanguard
Een frontlinie bewaker die het verloop van de strijd controleert. Vanguards krijgen bonussen om de bescherming te beschadigen, evenals vaardigheden die aanvallers verdoven en vijanden op de grond slaan.

Blacksmith
Een bewaker met een kritische blik die in staat is om strategisch vreemde artefacten te plaatsen en tot ontploffing te brengen. Explosieve aanvallen beschadigen en debuffen vijanden, waardoor de strijd in jouw voordeel wordt.

Chieftain
Een magische voogd die bondgenoten leidt die fungeert als een bron van geloof, die de partij geneest en beschermt tegen hun vijanden. Een goed uitgebalanceerde eerstelijnsklasse die buffs biedt en tegelijkertijd schade aanricht.

Rogue Classes:

Brawler
Een schurk die harder slaat dan verwacht. Deze behendige klasse is een meester in vuil vechten. Brawlers gutsen, hakken, verblinden en slaan hun vijanden neer en krijgen bonussen voor vijanden met negatieve statuseffecten.

Assassin
Een stiekeme schurk, meester van slinkse voorbereidingen en snelle executies. Behendig en snel toe te slaan, een Assassin maakt snel werk van vijanden door middel van bloedende aanvallen en immobiliserende aanvallen met doornwortels.

Storm Druid
Een mana-verbeterde schurk die windmagie gebruikt om zijn vijanden te misleiden en af ​​te leiden. Chaotische stormmagie is uitstekend in gebiedsaanvallen en het toebrengen van schade aan groepen vijanden. De vaardigheid Rabbit of Caerbannog van de stormdruïde vangt een vijand in een doornige bundel en verandert hem in een konijn.

Ranger Classes:

Hunter
Een roekeloze ranger die zware projectielen afvuurt. Deze klasse, meesters van de boog, kan zwakke punten opsporen om krachtige kritieke aanvallen uit te voeren. Jagers kunnen zowel de hond als de beer temmen.

Saboteur
Een tactische ranger die vallen en strikken zet om het perfecte schot te maken. Een getalenteerde saboteur maakt gebruik van hit-and-run-tactieken en maakt optimaal gebruik van onzichtbaarheids- en angsteffecten. De ekster en kraai zijn beide saboteur-specifieke huisdieren.

Draconic Master
Een magische boswachter wiens band met draconische beesten hen in staat stelt om te temmen en één met ze te worden. Als zowel een shapeshifter als een spellcaster, kan een Draconic Master draconische huisdieren genezen tijdens een gevecht. Dragon- en Drake-huisdieren kunnen alleen worden getemd door deze klasse.

Sorcerer Classes:

Frost Druid
Een ijskoude tovenaar die over de bevroren gestalte van hun versteende vijanden loopt. De Frost Druid gebruikt hun vaardigheden om in de loop van de tijd schade aan te richten en vallen rond het bevroren slagveld te plaatsen.

Pyromancer
Een maniakale tovenaar die de wereld wil zien branden. Vuurmuren, explosieve runen en vuurgolven zorgen ervoor dat vijanden twee keer nadenken voordat ze een Pyromancer naderen.

Necromancer
Een afwijkende tovenaar die wangedrochten en spoken oproept. Necromancers zijn gespecialiseerd in het uitputten van magie en oproepen, en in het hanteren van een verscheidenheid aan spreuken die hun vijanden verzwakken.

Healer Classes:

Blood Shaman
Een sinistere genezer die de pijn van anderen gebruikt als een dubieuze manier om hun bondgenoten in leven te houden. Bloedmagie steelt het leven van vijanden om metgezellen te stimuleren, bondgenoten op te roepen en vijanden te transformeren.

Jester
Een gekke genezer met onaangenaam veel geluk. Gooi de dobbelstenen om verwarring onder je vijanden te zaaien, je metgezellen te versterken en het verloop van de strijd te veranderen.

Tidal Druid
Een kalme genezer die het tij van het slagveld keert met spreuken die zowel kunnen genezen als schaden. Spreuken van Tidal Druids blijven hangen en bieden na verloop van tijd genezing en mana-verhogende effecten aan metgezellen en schade aan vijanden.

Sommige metgezellen, zoals Traste, Rea en Delba, hebben hun eigen speciale klassen waarin ze opgroeien. Als Packleader worden Rea’s kracht en snelle reflexen ontketend, waardoor ze een meedogenloos snelle aanvaller is. Traste’s trukendoos wordt groter nadat hij een Bogeyman is geworden, waardoor hij meer vrienden kan oproepen en nog meer items kan gebruiken om de grootste grap ooit te maken. Delba’s verbinding met de Onderwereld wordt sterker naarmate de Fomoriaanse Matriarch nog meer gewicht toevoegt aan elk van haar stoten.

The Waylanders wordt nu gelanceerd op 2 februari 2021 op Steam en GOG.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x