Home Gaming Monster Hunter World: Iceborne krijgt eerste titelupdate

Monster Hunter World: Iceborne krijgt eerste titelupdate

by Jos Vis

De eerste gratis titelupdate voor de veelgeprezen Monster Hunter World: Iceborne-uitbreiding is nu beschikbaar, waardoor de traditie van Monster Hunter van robuuste ondersteuning na de lancering behouden blijft en de inhoud van het eindspel nog verder wordt uitgebreid. De gratis update biedt meer uitdagende opties voor spelers om te veroveren, waaronder de bejubelde Rajang, meer getemperde monsters, een geheel nieuwe regio voor het Guiding Lands-gebied in het eind van de game, en meer.

Rajang

Het middelpunt van de eerste update is de angstaanjagende Rajang, het monster dat een uitdaging biedt voor zelfs de meest doorgewinterde jagers. Dit hyper-agressieve beest verandert in een gouden bal van woede wanneer woedend, het ontketenen van nog meer dodelijke aanvallen als zijn krachtige armen ongelooflijke schade in één klap veroorzaken. Het verslaan en gebruiken van zijn onderdelen levert echter even ongelooflijke uitrusting op, waaronder gouden en zwarte paletpantser met hoge aanvallende vaardigheden.

The Guiding Lands

Het voltooien van alle missies in het Iceborne-verhaal is nog maar het begin, omdat jagers worden beloond met nog robuustere eindspel-content in de Guiding Lands. Deze eindspellocatie opent verschillende biomen met landschappen en eigenschappen die doen denken aan de kaarten van het hoofdspel, met meer uitdagingen, monsters en geweldige beloningen. Door monsters in elk van de biomen te onderzoeken en te jagen, neemt de moeilijkheid en kwaliteit van de beloningen toe naarmate het regioniveau van die locatie hoger wordt. Materialen uit deze missies bieden aanpassingsopties voor wapens in zowel functie als uiterlijk. Ook verschijnen bepaalde monsters zoals Zinogre alleen in de Guiding Lands zodra een bepaald regioniveau is bereikt.

Als onderdeel van de eerste update is een gloednieuw vulkanisch bioom toegevoegd aan de Guiding Lands en wordt het toegankelijk zodra spelers zijn begonnen met de speciale opdrachtzoektocht om de eerder genoemde Rajang te bestrijden. Naast Rajang worden ook nieuwe geharde monsters toegevoegd om jagers uit te dagen – Tempered Gold Rathian en Tempered Silver Rathalos. Als extra stimulans om deze gevechten op expertniveau aan te gaan, kunnen materialen verzameld uit de Guiding Lands ook worden gebruikt om gelaagd pantser te maken voor een deel van de Monster Hunter: World-uitrusting voor spelers die dol zijn op de esthetiek van de eerdere uitrusting. Bovendien bevat deze titelupdate gameplay-aanpassingen in de Guiding Lands op basis van feedback van spelers. Spelers kunnen de Monster Hunter World: Iceborne-website bezoeken voor meer informatie.

Your Room Updates

De eerste update biedt ook de mogelijkheid om de kamers van andere spelers te bezoeken, zodat jagers kunnen zien hoe anderen hun verblijf hebben uitgedost. Betaalde DLC-opties voor decoraties zijn ook toegevoegd voor diegenen die hun plek nog meer willen opfleuren voor gasten.

Toekomstige updates

De eerste titelupdate is nog maar het begin. Net als bij eerdere iteraties, zal Iceborne doorgaan met meer gratis updates met de volgende gepland voor november. Dit omvat een samenwerking met populaire survival horror-iconen Leon, Claire en Tyrant, samen met de speciale speurtochten voor de winnende inzendingen van het wapen en Palico apparatuurontwerp-wedstrijd voor spelers om te maken. Voor PlayStation 4-spelers komt de eerste ronde van een exclusieve Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds-samenwerking beschikbaar, waardoor spelers de kans krijgen om een ​​Light Bowgun te ontwerpen die is ontworpen als Aloy’s Stormslinger.

December zal doorgaan met een nieuw nog te onthullen monster en de terugkeer van Monster Hunter’s seizoensfeesten, die zullen worden gehouden in zowel Astera’s als Seliana’s Gathering Hub voor alle spelers om van te genieten. Bovendien is voor PlayStation 4-spelers de tweede ronde van een exclusieve Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds-samenwerking beschikbaar als onderdeel van deze update om een ​​volledig pantser te maken dat is gemaakt naar het Shield-Weaver-pantser in Horizon Zero Dawn, missies om nieuwe Palico-uitrusting te maken en de Stormslinger te upgraden, plus een zoektocht om de nieuwe Banuk-pantserset te maken. Er zullen ook speurtochten zijn om Aloy’s Bow en de Felyne Watcher-apparatuur te upgraden die beschikbaar waren in MH: World. Meer updates zijn gepland voor 2020 met informatie die later wordt gedeeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: