Home Movies The Searchers versterkt partnership met A24

The Searchers versterkt partnership met A24

by Pim, Sel

Dat The Searchers al een succesvolle en nauwe samenwerking heeft met A24 blijkt uit bioscoopreleases zoals Everything Everywhere All at Once, The Farewell en C’mon C’mon. Deze samenwerking wordt nu verbreed door de toevoeging van vier spraakmakende A24-filmtitels: Past Lives, Dream Scenario, The Iron Claw en Love Lies Bleeding. The Searchers kijkt er ontzettend naar uit om deze titels naar het grote publiek te brengen later dit jaar en begin 2024. Met de samenwerking met A24, zal The Searchers ook een prominente rol spelen in de versterking en promotie van het “A24 label” in de Benelux.

Past Lives
Regie: Celine Song
Scenario: Celine Song
Cast: Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro

Past Lives was de grote revelatie van het Filmfestival van Berlijn en Sundance eerder dit jaar en meteen ook een succesverhaal voor debuterend Koreaans-Canadese regisseur Celine Song. Past Lives volgt de relatie tussen Nora en Hae Sung, twee hechte jeugdvrienden die uit elkaar groeien wanneer Nora’s familie uit Zuid-Korea emigreert naar Canada. Twee decennia later worden ze met elkaar herenigd in New York waarin ze (soms ongewild) de confrontatie aangaan met elkaar, de liefde en de levenskeuzes die ze maakten. Past Lives is een hartverscheurende, hedendaagse romantische film die niemand onberoerd zal laten. 

Nicolas Cage speelt de rol van een doodgewone professor die plots een gevierde celebritywordt wanneer hij verschijnt in iedereens dromen. Maar wanneer deze dromen beginnen te veranderen in nachtmerries, slaat zijn populariteit snel om, met alle gevolgen van dien. Dream Scenario werd geschreven en geregisseerd door Kristoffer Borgli (bekend van Sick of Myself).

The Iron Claw

Regie: Sean Durkin

Scenario: Sean Durkin

Cast: Zac Efron, Jeremy Allen White, Lily James & Harris Dickinson

The Iron Claw is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst en de ondergang van de worstelaarsfamilie Von Erich, die in de jaren ‘60 een grote invloed hadden binnen deze sport. Professioneel worstelaar Maxwell Jacob Friedman debuteert als Lance von Erich, met Zac Efron (The Greatest Showman) Jeremy Allen White (The Bear), Lily James (What’s Love Got to Do with It?) en Harris Dickinson (Triangle of Sadness) aan zijn zijde. De regie van dit epische familieverhaal is in handen van Sean Durkin (The Nest, Martha Marcy May Marlene).

Love Lies Bleeding

Regie: Rose Glass

Scenario: Rose Glass & Weronika Tofilska

Cast: Katy M. O’Brian, Kristen Stewart & Jena Malone

Rose Glass maakte eerder al furore met haar debuut horrorfilm Saint Maud en keert nu terug met de romantische thriller Love Lies Bleeding die zich afspeelt in de Verenigde Staten van de jaren ‘80. Een ambitieuze vrouwelijke bodybuilder (Katy M. O’Brian) verhuist van Oklahoma naar Nevada en wordt smoorverliefd op een medewerker van de plaatselijke sportschool (Kristen Stewart), wiens vader haar introduceert tot de wereld van de steroïden. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: