Home Gaming The Puppets Awaken – Action Roguelite Realm of Ink aangekondigd voor pc en consoles

The Puppets Awaken – Action Roguelite Realm of Ink aangekondigd voor pc en consoles

by Jos Vis

Indie-uitgever 663 Games is verheugd om hun opwindende nieuwe actie-roguelite-titel Realm of Ink in inktstijl te onthullen. Realm of Ink, ontwikkeld door Leap Studio en Maple Leaf Studio, wordt in 2024 gelanceerd voor pc via Steam en consoles en zal de eerste wereldwijde game-lancering van de uitgever zijn na het succes van hun eerdere Azië-specifieke gepubliceerde titels.

Realm of Ink is een roguelite-actiegame in Ink-stijl, prachtig tot leven gebracht met een kenmerkende mix van 2,5D-inktschilderingen in Chinese stijl en moderne art direction, samen met een rijk vechtsysteem met meerdere speelbare personages. Het diepgaande en intrigerende verhaal bespreekt de filosofische betekenis van het leven, evenals de overtuigingen van nihilisme en existentialisme.

“We zijn blij dat we eindelijk onze nieuwe titel Realm of Ink aan de wereld kunnen onthullen”, aldus Shulong, CEO van 663 Games. “We zijn er trots op om samen te werken met de getalenteerde ontwikkelingsteams van Leap Studio en Maple Leaf Studio om dit prikkelende verhaal tot leven te brengen en gamers te verrassen met het prachtig vormgegeven artwork in inktstijl en uitdagende roguelite-gameplay-actie”

Over Rijk van Inkt

Tijdens de jacht op een sluwe Fox-demon ontdekt de heldin en deskundige zwaardvechter Red dat ze een fictief personage is uit de korte verhalencollectie genaamd Realm of Ink. Alleen door de duistere geheimen van de Boekgeest te ontsluiten zal Red de waarheid van haar bestaan ontdekken en haar lot trotseren.

Het verhaal ontvouwt zich in een virtueel rijk genaamd ‘Realm of Ink’, waar bewoners onbewust bestaan als louter verzinsels in een fictieve wereld. Gecontroleerd door de mysterieuze Boekgeest volgen ze gehoorzaam een vooraf bepaald lot, zich niet bewust van hun cyclische leven.

In de Realm of Ink worden de poppen wakker. Je speelt eerst als zwaardvechter Red voordat je geleidelijk andere personages ontgrendelt. Met de hulp van de eeuwenoude Scriptbound Fox en de onsterfelijke kracht van het mysterieuze Fox Blood versla je vier bazen om je eigen lot terug te winnen. Tijdens de reis worden de lang verloren gewaande Inktedelstenen herontdekt en wordt de waarheid van de Boekgeest geleidelijk onthuld. Al snel ontdekken Red en anderen dat ze slechts fictieve personages zijn in Realm of Ink. Alles lijkt voorbestemd: de oude wereld zal instorten terwijl een nieuwe wereld zich aan het vormen is, en de ontwaakte geesten zullen hun ware zelf opnieuw vormgeven te midden van talloze cycli van vernietiging.

Exquise kunst in inktstijl – Van de groene boeddhistische bossen, het ijskoude betoverde Apenrijk en het zachte maar angstaanjagende waterland tot de oude en eerbiedige ruïnes van het Mausoleum: elk van de vier themafasen is onderscheidend. Maar pas op: achter het prachtige landschap schuilen talloze demonen en verborgen gevaren. Welke geheimen schuilen er in het verleden van de drie hoofdrolspelers en enkele tientallen NPC’s? Omarm de uitdagingen en ontdek de waarheden!

Verschillende combinaties en constructies – Ink Gems hebben verschillende verschijningsvormen en versterken elkaar. Gebruik ze om verschillende versies van vechtsportscholen te verkennen en de krachtige vaardigheden van Yin en Yang onder de knie te krijgen om vijanden met één enkele aanval te verslaan.

Ontdek zeldzame magische schatten – Honderden zeldzame magische schatten activeren verschillende unieke effecten en bieden onderscheidende attribuutbonussen, waardoor je vechtsportscholen sterker worden en je moeiteloos alle vijanden kunt verslaan! Je kunt ook buiten de gevechten aan karakterontwikkeling op de lange termijn doen en nieuwe combinaties van bewegingen en gevechtsstijlen ontgrendelen. Met een dubbelcyclussysteem voor zowel binnen- als buitengevechten, heb je elke keer een nieuwe ervaring!

Een reis naar het onbekende, samengesteld uit onderscheidende fasen – Verken een verscheidenheid aan gevechtsfasen en routes waar je inktrelikwieën, fortuin en magische schatten kunt verzamelen, evenals duels met bazen. In deze opwindende reis naar het onbekende betreed je verschillende fasen en kom je een gevarieerde cast van NPC’s tegen, waardoor de hele reis vol verrassingen zit!

Vecht samen met je intieme Ink Pets. De Ink Pets, mysterieus van oorsprong en schattig van uiterlijk, zullen je metgezellen zijn. Naarmate het niveau van de Ink Gems stijgt, zullen je Ink Pets ook een transformatie ondergaan, waardoor ze krachtiger worden om naast je te vechten!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: