Home Gaming DDS x Narcos brengt een populaire gamefranchise en een legendarische televisieserie samen

DDS x Narcos brengt een populaire gamefranchise en een legendarische televisieserie samen

by Jos Vis

Movie Games en True Games Syndicate hebben het genoegen een nieuw spel aan te kondigen: DDS x Narcos, een verhalende simulator over de wereld van misdaad en corruptie. Narcos is een legendarische tv-serie geproduceerd door Gaumont voor Netflix. Het spel zal beschikbaar zijn op pc.

Het zijn de jaren tachtig, je bent een in ongenade gevallen CIA-agent die drugsdealer is geworden. Je runt je bedrijf in Mexico en de VS in deze verhaalgestuurde simulator over het leven in de misdaad.

DDS x Narcos is een op zichzelf staande crossover tussen de populaire game DDS en de legendarische tv-tv-serie Narcos. De originele DDS-game is een first-person simulator over het uitbreiden van je eigen drugsimperium in een vervallen Amerikaanse stad. De game werd direct na de première en tot en met 2022 een Steam-bestseller en bood zes gratis updates, de introductie van nieuwe mechanica, kaarten en tientallen gameplay-uren. In 2022 werd DDS2 aangekondigd op Steam en verscheen al snel op een lijst met topverlanglijstspellen op Steam.

DDS x Narcos vertelt het verhaal van Daniel, een agent die door de CIA werd ontslagen toen ze de sporen van hun illegale operaties begonnen uit te wissen. Toen ze de fabriek sloten, de enige bron van inkomsten in zijn geboortestad, ging zijn familie in Mexico failliet.

Daniel verwerft de fabriek, maar het operationeel houden ervan kost geld. Door omstandigheden gedwongen gaat hij de productie- en distributiewereld in om zijn gezin te redden.

“DDS x Narcos is een cross-over van het originele DDS-spel dat zich eind jaren tachtig afspeelt. Het trouwt het universum van de DDS-serie met de wereld die bekend is van de legendarische show Narcos en Narcos: Mexico. De spelers kunnen beide kanten van de grens verkennen en de vertrouwde wereld van twee geliefde franchises”, zegt Paweł Hekman, CEO van True Games Syndicate.

In het spel maak je je eigen illegale product helemaal opnieuw, beginnend bij het verbouwen en oogsten van de grondstof tot en met het kiezen van de juiste additieven. En wat je niet kunt verbouwen, koop je bij je leveranciers.

DDS x Narcos introduceert nieuwe mechanismen en functies zoals:
Het smokkelen van illegale producten over de grens
Planten kweken
Realistische productieprocessen
Verkoop van producten in de verschillende staten
Statistieken van gemengd product
Witwasbedrijf
Bijgewerkte spelersvaardigheden

Speel zowel in de VS als in Mexico. Heers over een klein stadje aan de zuidkant van de grens, waar u uw product gaat produceren en verpakken. Probeer het bekende Ghetto in de VS te veroveren en zie het voordat het de door misdaad geteisterde stad wordt die je kent van DDS.

Smokkel het illegale product over de grens om de bestellingen uit te voeren en het product te verkopen aan dealers in de verschillende staten. Laat je gewoon niet betrappen!

Het verkopen en distribueren van producten is slechts een middel om een doel te bereiken… Of toch niet? Stop je ermee zodra je gezin weer veilig is, of laat je je door de macht en het geld corrumperen? Uw partner lijkt er niet zo happig op om uit het bedrijf te stappen, maar u kreeg een uitweg aangeboden. Wil jij het nemen? De keuze is aan jou.

Dompel jezelf onder in het verhaal over de geboorte van de misdaad die zich afspeelt in de wereld van DDS x Narcos op pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: