Home Gaming The Outlast Trials is goud gegaan

The Outlast Trials is goud gegaan

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Red Barrels heeft aangekondigd dat zijn co-op horror game The Outlast Trials de gouden status heeft bereikt. Dit zet het spel op koers voor de geplande release op 5 maart. De PC-versie van het spel is sinds mei 2023 beschikbaar via Steam’s Early Access.

De studio maakte de aankondiging via een bericht op X (voorheen Twitter), waar het de consolefans van het spel bedankte voor hun geduld in afwachting van de release van het spel. The Outlast Trials is momenteel beschikbaar voor pre-order op de digitale winkels van beide consoles.

Oorspronkelijk uitgebracht als een Early Access-titel op PC, heeft The Outlast Trials heel wat updates gezien, variërend van extra content tot tijdelijke seizoensgebonden content die verschillende festivals en feestdagen viert. De definitieve releasedatum voor het spel werd in december aangekondigd, samen met de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S versies.

The Outlast Trials heeft redelijk wat succes gehad via Steam Early Access, met meer dan 500.000 verkochte exemplaren in de eerste week.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x