Home Gaming Microsoft zal 15 februari komen met wat Bedrijfsupdates

Microsoft zal 15 februari komen met wat Bedrijfsupdates

by Mark van Truijen

Microsoft heeft aangekondigd dat er op 15 februari om 12 uur PT een speciale editie van de Official Xbox Podcast zal zijn. Microsoft Gaming CEO Phil Spencer, president Sarah Bond en hoofd van Xbox Game Studios Matt Booty zullen aanwezig zijn en “updates over de Xbox-business” geven. Spencer zei vorige week dat dit een zakelijke update-evenement zou zijn om de “visie voor de toekomst van Xbox” te bespreken.

Hoewel er officieel niets is bevestigd, gingen er geruchten dat de first-party titels van het bedrijf naar andere platforms zoals Nintendo Switch en PS5 zouden komen. Het begon met Hi-Fi Rush en Sea of Thieves voordat het uitbreidde naar Indiana Jones en de Great Circle en Starfield (wat misschien niet gebeurt). Senua’s Saga: Hellblade 2 is ook niet uitgesloten, en Gears of War wordt “overwogen”.

Uiteindelijk zal de tijd uitwijzen of het legitiem is, maar Spencer heeft naar verluidt vorige week tijdens een town hall meeting aan de medewerkers verteld dat het bedrijf Xbox-consoles zal blijven produceren. Microsoft is naar verluidt iets aan het plannen met “meerdere soorten apparaten”, en Xbox zal daar deel van uitmaken. Blijf later deze week afgestemd voor verdere updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x