Home Gaming The Medium verschijnt vandaag op PlayStation 5

The Medium verschijnt vandaag op PlayStation 5

by Pim, Sel

Bloober Team, de horrormeesters achter hooggeprezen titels als Blair Witch, Observer en Layers of Fear lanceren vandaag de psychologische horrortitel The Medium op PlayStation 5. Dankzij de nieuwe integratie van de DualSense-functies krijgt het schakelen naar de spirituele wereld, het oplossen van puzzels en volgen van verschillende wegen op de PS5 een extra, bovennatuurlijke dimensie. Tegelijk met de digitale release voor PS5 brengen Bloober Team en zijn wereldwijde publishing-partner Koch Media de fysieke versie van The Medium wereldwijd uit voor pc, Xbox Series X|S en PS5.

Om de komst naar de PlayStation 5 te vieren, heeft Bloober Team gameplaybeelden gedeeld die op dit systeem zijn opgenomen, voor een indruk van de griezelige dual-world-ervaring op dit nieuwe platform. Dankzij de unieke functies van de DualSense-controller biedt de PlayStation 5-versie van The Medium de meest voelbare en meeslepende ervaring van deze titel tot nu toe.

The Medium is een third-person psychologische horrorgame met innovatieve dual-reality-gameplay. Als Marianne, een medium dat verschillende paranormale vermogens kan gebruiken, kunnen spelers de echte wereld en de geestenwereld zowel afwisselend als gelijktijdig verkennen om een duister mysterie te ontrafelen dat wordt omringd door verontrustende geheimen, sinistere geesten en pittige puzzels die alleen een medium kan oplossen. De originele soundtrack van Akira Yamaoka, bekend van zijn werk aan de Silent Hill-serie, en Arkadiusz Reikowski van het Bloober Team, geeft beide werelden van The Medium een geheel unieke sfeer.

YouTube video

The Medium is ontwikkeld en gepubliceerd door Bloober Team en kreeg van PEGI de leeftijdsclassificatie  18. Het is het grootste en meest ambitieuze project van Bloober Team tot nu toe, zonder laadschermen en optimaal gebruikmakend van de nieuwste versie van de Unreal Engine 4. De game is vanaf vandaag, 3 september 2021, verkrijgbaar voor PlayStation 5, en is ook verkrijgbaar voor Xbox Series X|S en pc.

Ga voor meer informatie over The Medium naar www.themediumgame.com; volg ons op Twitter @TheMediumGame; like ons op Facebook @MediumGame, of volg ons op Instagram @the_medium_game.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x