Home Gaming THE MAKING OF METRO EXODUS – AFLEVERING DRIE

THE MAKING OF METRO EXODUS – AFLEVERING DRIE

by Mark van Truijen

Deep Silver en 4A Games hebben vandaag de derde aflevering van The Making of Metro Exodus uitgebracht – deze laatste toevoeging aan de driedelige documentaireserie is gefilmd op locatie in Kiev en Malta bij de twee studio’s van 4A Games terwijl ze aan de laatste details van Metro Exodus werkten. 

Met interviews, archiefmateriaal, foto’s en materiaal uit de vroegste conceptfase, wat nog nooit eerder is gezien in de 5 jaar durende ontwikkeling van Metro Exodus, neemt deze serie de fans mee naar het hart van de creatieve processen achter het meest ambitieuze project van 4A Games tot nu toe. 

In de derde aflevering reflecteert 4A Games op hun ervaringen van het uiteindelijk samenvoegen van alle delen van Metro Exodus en de kameraadschap die ontstaat door het voltooien van zo’n enorm project als een team. We horen ook van Creative Director Andrew ‘Prof’ Prokhorov van 4A Games, die vol trots spreekt over zijn ‘Spartanen’ terwijl ze werkten om het spel zonder hem te voltooien tijdens zijn herstel van de beroerte die hij tijdens de laatste maanden van ontwikkeling had opgelopen. 

Je kunt nu aflevering drie van The Making of Metro exclusief bekijken op het officiële YouTube-kanaal

Afleveringen een en twee zijn hier te vinden: 
Aflevering 1
Aflevering 2

Metro Exodus verschijnt op 15 februari voor de Xbox One, het alles-in-een-games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation® 4-computerentertainmentsysteem, en pc. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: