Home Gaming The Magical Mixture Mill V1.0 aangekondigd voor release in maart

The Magical Mixture Mill V1.0 aangekondigd voor release in maart

by Jos Vis

Indie-uitgeverijlabel HOOK en ontwikkelaar Glowlight zijn verheugd om aan te kondigen dat hun eigenzinnige geautomatiseerde spel voor het brouwen van drankjes, The Magical Mixture Mill, op 27 maart volledig zal verschijnen voor pc via Steam.

Na een succesvolle Early Access-periode heeft het team druk geluisterd naar de feedback van de community en fans, en gewerkt aan de implementatie van fantastische nieuwe functies boordevol gezond en gezellig brouwplezier! Naast alle mystieke inhoud die tijdens Early Access is toegevoegd, zoals nieuwe biomen, werkstations, tools en speurtochten, introduceert V1.0 nog meer inhoud om toe te voegen aan je borrelende ketel. Fans kunnen uitkijken naar nieuwe klassen, werkstations, nieuwe klantmissies en een conclusie van de hoofdmissie, evenals talloze updates over de kwaliteit van leven om hen te helpen een storm op gang te brengen!

Elke avonturier zal je vertellen dat Griselda’s Magical Mixtures de go-to-shop is voor reizigers en helden die op zoek zijn naar prestatieverhogende brouwsels; of het nu gaat om het verkrijgen van enorme kracht, ongelooflijke intelligentie, benijdenswaardige schoonheid of… minder heroïsche behoeften.

Griselda, een oudere heks die dol is op paddenstoelen, heeft het bedrijf altijd met grote toewijding gerund, maar de tijd heeft zijn tol geëist en het is tijd om iemand op te leiden die haar kan vervangen. Kortom, haar kennis moet worden doorgegeven en JIJ – een voormalige avonturier wiens carrière werd afgebroken door mengselintolerantie – zal de perfecte kandidaat zijn!

Bouw samen met je goblin-assistent geautomatiseerde productielijnen van alchemistische werkstations om krachtige mengsels aan de lokale helden te leveren, hen te helpen bij hun epische speurtochten en van jou hun favoriete toverdrankleverancier te maken. Verken diverse biomen en gebruik je resterende avontuurlijke vaardigheden om exotische ingrediënten te verzamelen en te onderzoeken, wat leidt tot nieuwe mengmogelijkheden. Maak je klaar om alle ‘wax on, wax off’-uitdagingen aan te gaan die Griselda je te bieden heeft om de winkel terug in zijn oude glorie te brengen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x