Home Gaming As Dusk Falls toont nieuwe Dev Diary die zich richt op PS5 mogelijkheden

As Dusk Falls toont nieuwe Dev Diary die zich richt op PS5 mogelijkheden

by Pim, Sel

Ontwikkelaar INTERIOR/NIGHT heeft een nieuwe ontwikkeldagboekvideo uitgebracht voor de aankomende PS5-release van het verhalende spel As Dusk Falls, waarin deze keer enkele van de exclusieve functies voor de console worden belicht die in het spel aanwezig zullen zijn.

Enkele van de nieuwe functies die naar As Dusk Falls komen als onderdeel van de PS5-release zijn onder andere de mogelijkheid om het trackpad van de DualSense-controller te gebruiken als de primaire methode om met het spel te besturen, en het gebruik van haptische feedback om in te spelen op spannende momenten in het verhaal.

Net als de andere versies van het spel, zal de PS5-versie ook tot 8 spelers toestaan om deel te nemen aan multiplayer door gebruik te maken van een smartphone-app die verbinding maakt met het spel.

Terwijl de PS5- en PS4-versies van As Dusk Falls gepland staan ​​voor release op 7 maart, is het spel al beschikbaar op PC, Xbox Series X/S en Xbox One sinds juli 2022. Het spel is een op verhalen gerichte titel die de gebeurtenissen verkent die zich ontvouwen in twee families na een noodlottige gebeurtenis in 1998.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x