Home GamingAndroid The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War Global Version nu beschikbaar

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War Global Version nu beschikbaar

by Jos Vis

USERJOY kondigt met trots de wereldwijde lancering aan van hun nieuwste meesterwerk, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War Global Version! Deze game is gelijktijdig beschikbaar op pc, App Store en Google Play en nodigt alle fans van de Trails-serie uit om een ​​groots avontuur te beleven op verschillende apparaten.

Om dit te vieren heeft het team een ​​reeks spannende beloningen voorbereid! Tijdens het lanceringsevenement kunnen spelers genieten van 100 gratis trekkingen, waardoor het gemakkelijk wordt om hun favoriete personages te verkrijgen. De inlogbonus van 7 dagen bevat het heersende SSR-personage Tio Plato uit de Trails-serie en een SSR-selectievak, waardoor de kracht van je team aanzienlijk wordt vergroot! Download nu The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War en begin aan deze buitengewone reis vol talloze spannende momenten!

■ The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Noordelijke Oorlog – Spelintroductie
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War is een platformonafhankelijke game die USERJOY heeft ontwikkeld op basis van Falcom’s klassieke Trails-serie. Het speelt zich af tussen Trails of Cold Steel II en Trails of Cold Steel III en concentreert zich op de dramatische gebeurtenissen van de Noordelijke Oorlog. Spelers zullen de onverwachte waarheden van de Noordelijke Oorlog ontdekken vanuit het perspectief van de hoofdpersoon, Lavian Winslet. Ervaar het volledige verhaal van de anime en sluit je aan bij geliefde helden uit de Trails-serie, zoals Rean Schwarzer (ingesproken door Koki Uchiyama) en Alisa Reinford (ingesproken door Yui Horie), samen met nieuwe metgezellen in een opwindend nieuw verhaal en avontuur.

■ Klassieke strategie voor spannende tactische gevechten!
Deze game bevat de klassieke strategische elementen van de Trails-serie, inclusief het bekende Orbment-systeem. Spelers kunnen genieten van het bekende Quartz en formatiestrategieën gebruiken om gevechten te verrijken met eindeloze strategische uitdagingen. De S-Craft-vaardigheden van de personages worden ook getrouw nagebootst met unieke 3D-animaties, wat een filmische visuele ervaring oplevert die spelers het gevoel geeft dat ze zich op het intense slagveld van Noord-Ambria bevinden met hun favoriete Trails-personages.

■ Lancering van Celebration! Royale nieuwkomerbeloningen – tot 100 trekkingen en 16 SSR!
Om de lancering van The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War te vieren, heeft het team overvloedige beloningen voor nieuwkomers voorbereid. Voltooi specifieke taken om 100 gratis trekkingen en een SSR-selectievak te ontvangen. Bovendien levert het voltooien van de hoofdhoofdstukken spelers ook nog eens 13 SSR-personages op, wat een totaal van 16 gratis SSR’s en meer dan 120 trekkingen oplevert!

Lancering van Celebration-beloningen:
Dag 2: Ontvang SSR Tio Plato
Dag 7: Ontvang SSR Selector Box
Speciale taken: voltooi het nieuwkomerscontract voor 100 gratis trekkingen!
Speciale taken: voltooi de Elite Gathering voor 20 speciale trekkingen en een SSR Selector Box!
Voltooi hoofdhoofdstukken: verdien tot 13 SSR-personages!

■ Profiteer van de 7-daagse loginbeloningen! Koop het populaire SSR-personage Tio Plato en nog een SSR Selector Box!

Het team heeft ook royale inlogbeloningen van 7 dagen voorbereid. Log zeven opeenvolgende dagen in en ontvang het zeer populaire SSR-personage Tio Plato uit de Trails-serie, een SSR Selector Box, 10 gacha-tickets en 10 attribuut-gacha-tickets! Deze speciale beloningen zijn exclusief voor nieuwe spelers! Download het spel nu en begin je avontuur in Zemuria!

7-daagse loginbeloningen:
Dag 1: 500 JC
Dag 2: SSR Tio Plato
Dag 3: 10 Gacha-tickets
Dag 4: Speciale Quartz Selector Box III
Dag 5: Paarse uitrustingssetselectiebox
Dag 6: 10 Attribute Gacha-tickets
Dag 7: Speciale SSR Selector Box

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x