Home Gaming Nederlandse SCHiM springt uit de schaduw met eerste speelbare demo

Nederlandse SCHiM springt uit de schaduw met eerste speelbare demo

by Pim, Sel

SCHiM is een unieke Nederlandse game die al talloze awards en nominaties heeft ontvangen en op 18 juli 2024 zal verschijnen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en op Steam. De game heeft lovende recensies gekregen van gerenommeerde media wereldwijd en werd al eerder gepromoot door PlayStation en Nintendo. Het is momenteel een van de meest gewishliste games.

Van 10 juni tot 17 juni zal SCHiM deelnemen aan Steam Next Fest, maar spelers kunnen de demo-versie vanaf vandaag al ervaren.

SCHiM is een ontspannende en unieke indiegame waarin spelers een verloren schaduw helpen zijn weg terug te vinden naar zijn menselijke eigenaar door te springen tussen schaduwen. Terwijl spelers slimme manieren ontdekken om door de wereld te bewegen, worden ze beloond met kleine verhalen en charmante details die in de omgeving verborgen zijn. Veel locaties in het spel zijn gebaseerd op echte plekken in Noord-Holland en Friesland, wat de game een uniek Nederlands tintje geeft.

De speelbare demo biedt een voorproefje van wat de volledige game te bieden heeft. De volledige release van SCHiM staat gepland voor 18 juli 2024 op de bovengenoemde platformen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x