Home Reviews The Flash ‘The Return of The Reverse Flash’ Review

The Flash ‘The Return of The Reverse Flash’ Review

by Mark van Truijen

[vc_row][vc_column][text_block_nav title=”Intro”]Flash gaat verder waar het vorige week is gebleven, we zien meer van de reverse flash en we leren wat beter hoe tijdreizen nou precies werkt bij The Flash!

Deze review bevat spoilers.

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Plot”]Plot:
Deze aflevering speelt zich vlak na die van vorige week, Team Flash is in het bezit van The Turtle waarvan ze nog niet weten dat die vermoord is door onze eigen Harrison Wells. Deze overwinning heeft dan ook niet zo lang mogen duren want ze kwamen er vrij snel achter, Caitlyn en Jay gingen checken bij de Turtle toen ze erachter kwamen, Jay vertrouwede Harrison niet door de dood maar ze laten het erbij. Dankzij dit moeten ze een nieuwe manier vinden om Zoom te gaan verslaan.
Harrison komt met het idee om de krachten van Cisco uit te breiden zodat hij kan viben wat Zoom aan het doen is, om dit te doen ontwikkelen ze een bril zodat hij het constant te doen. Toen ze dit gingen uittesten komt Cisco erachter dat de Reverse Flash terug is.
Nu heeft team Flash naast Zoom dus ook nog het probleem van de terugkeer van Reverse Flash. Gelukkig is Barry sinds de laatste confrontatie een stuk sterker en sneller geworden dus hij wint de confrontatie met de Reverse Flash en hij kan hem opsluiten.
Terug in Star Labs wordt Cisco onwel en ze komen erachter dat dit komt omdat Reverse Flash opgesloten zit waardoor de tijdlijn verstoort word. Om deze reden besluiten ze hem vrij te laten en met de hulp van Barry hem terug te sturen naar zijn eigen tijd, waardoor de tijd weer in orde is.
Daarna zien we de grootse reveal in lange tijd voor de mensen die comics lezen of verstand hebben van Flash, we komen erachter dat de earth 1 Jay Garrick ‘Hunter Zolomon’ heet. En zoals sommige weten is de echte naam van Zoom ‘Hunter Zolomon’ is. Of dit gewoon een leuke hint naar de naam is of dat deze Hunter Zolomon de echte is gaan we binnenkort achter komen!

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Patty Spivot”]Patty Spivot:
Wat je ook van Patty vindt, het is altijd jammer als een personage zo ontzettend plotseling een programma verlaat. En hoewel ik best wel een Patty fan was ben ik blij op de manier waarop ze het hebben gedaan, ze hebben het niet gerushed dat ze uit ging vinden dat Barry de Flash was maar ze hebben het haar wel laten ontdekken waardoor Barry in toekomstige afleveringen ook minder depressief zal zijn omdat hij het haar nooit zou hebben verteld. Al met al ben ik blij met de manier waarop ze haar uit de show hebben geschreven.

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Reverse Flash”]Reverse Flash:
Na de Reverse Flash al niet meer te hebben gezien sinds seizoen en iedereen verwachtte dat hij niet meer terug zou keren was dit toch wel de grootste verrassingen, niet alleen is Reverse Flash een van de beste Flash villains, ook de manier waarop hij wordt neergezet in de serie, en dan vooral deze aflevering waarin we wat meer over zijn achtergrondverhaal leren is geweldig. Van mij mag de reverse Flash wel wat vaker zijn opwachting maken in toekomstige afleveringen!

[/text_block_nav][text_block_nav title=”oordeel”]Oordeel:
Flash gaat door waar het vorige week stopte en blijft kwaliteit tonen, hoewel er soms iets teveel mensen op het scherm waren was de rest van de aflevering helemaal top, met een goed opzichzelfstaand verhaal en de terugkeer van een van de beste Flash Villains ooit!

[/text_block_nav][review_summary title=”Review” summary=”The Flash is terug van weggeweest!”
positives=”Reverse Flash is terug!!
Barry en Patty laatste momenten
lekker intens” negatives=”te veel personages voor een aflevering”]
[/review_summary][/vc_column][/vc_row]

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x