Home Reviews The Flash “Escape from Earth-2” Review

The Flash “Escape from Earth-2” Review

by Mark van Truijen

[vc_row][vc_column][text_block_nav title=”Intro”]Deze week gaan we bij Flash verder in Earth-2, niet alleen krijgen we meer van Zoom te zien met zelfs een potentiele reveal van wie hij is, we krijgen ook een ontzettend grappige maar ontzetten sullige Earth-2 Barry die een centrale rol speelt nu Barry1 zit opgesloten.

Deze review bevat spoilers.

Net zoals de vorige aflevering, is ook deze aflevering weer in 3 delen opgedeeld.
deze week hebben we Harrison en Cisco die proberen Barry te redden waardoor ze geforceerd worden om samen te werken met Killer Frost. Om dit te kunnen voltooien moeten ze niet alleen samen met Frost werken maar ook met Iris2 en Barry2. Dit levert een aantal hilarische scenes op omdat Barry2 zo’n ontzettende sul is en gewoon heel erg een watje. Dit kleed zich mooi af tegen Iris die juist de stoere detective is in Earth-2. Verder hebben we nog Killer Frost die ze moeten overtuigen om het team te helpen om Zoom zijn basis te vinden. Dit doen ze door de dood van Ronnie op Zoom af te schuiven en haar daardoor Zoom te laten haten, in eerste instantie lukt dit. Tot het moment dat ze Barry hebben gered en Zoom ineens binnen komt, dan blijkt dat ze dit al die tijd voor Zoom heeft gedaan om het team naar zijn basis te lokken. Uiteindelijk besluit ze toch om zichzelf op te offeren voor het team als Zoom probeert Barry2 te vermoorden. Hierdoor kan het team wegkomen en de reis terug naar Earth-1 maken.

Zoals we vorige week zagen zat Barry deze week opgesloten in de basis van Zoom, hier zat hij samen met Jessie en een man met een masker op. Het verhaal van Barry deze week ging vooral over de man in het masker, die probeerde namelijk door op het glas van zijn cel te tikken een boodschap door te geven (wat misschien de identiteit van Zoom zou kunnen zijn) na lang proberen de code te kraken is de boodschap Jay, wat zou kunnen betekenen dat Jay misschien wel Zoom is, of omdat Jay zijn hart in het einde door Zoom wordt doorboord zou het ook een waarschuwing kunnen zijn.

Op Earth-1 hebben ze nog steeds dezelfde problemen die ze vorige week hadden, Caitlyn probeert voor Jay zijn speed terug te krijgen, wat deze aflevering wel lukt in de vorm van Velocity 9. De thuisblijvers worden ook nog steeds geterroriseerd door dezelfde metahuman als vorige week maar wordt deze door een anticlimax gevecht gevangen genomen. Verder blijft de breach tussen earth-1 en Earth-2 instabiel en proberen ze die deze aflevering ook weer te repareren. Dit lukt uiteindelijk en Team Flash weet veilig zijn weg terug te maken naar Earth-1, met Zoom op hun hielen moeten ze snel de breach sluiten zodat hij er niet doorheen kan. Dit lukt maar wel met het gevolg dat Jay op het laatste moment nog een doorboord hart krijgt. Volgende week gaan we waarschijnlijk zien of dit het einde van Jay is of dat hij het op magische wijze overleeft.

[/text_block_nav][text_block_nav title=”oordeel”]Oordeel:
Flash kampt deze week met dezelfde positieve dingen en negatieve dingen als vorige week, alles in earth-2 is ontzettend goed, maar het verhaal op earth-1 valt vergeleken met het hoofdverhaal een beetje tegen.

[/text_block_nav][review_summary title=”Review” summary=”Earth-2 blijft geweldig”
positives=”Earth-2
Barry en Barry
Caitlyn Frost” negatives=”Earth-1 viel tegen”]
[/review_summary][/vc_column][/vc_row]

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: