Home Gaming The First Descendant (Project Magnum) onthult teaser-trailer

The First Descendant (Project Magnum) onthult teaser-trailer

by Jos Vis

NEXON heeft een nieuwe teaser-trailer uitgebracht voor hun aankomende third-person coöperatieve actie-RPG-shooter, The First Descendant. Met frisse gameplay en uitstekende Unreal Engine 5-graphics die zijn ontwikkeld door NEXON Games, geeft de nieuwste teaser gamers een overheerlijk voorproefje van de actievolle trailer die later deze maand op Gamescom 2022 wordt onthuld.

Eerder onthuld onder de codenaam “Project Magnum” in een officiële Sony-trailer (die meer dan 2,1 miljoen keer bekeken werd), is The First Descendant een gratis te spelen coöperatieve looter-shooter met hoogwaardige graphics ingebouwd in Unreal Engine 5. Je speelt als een afstammeling met mysterieuze geërfde krachten en vecht om de mensheid te beschermen tegen buitenaardse indringers. De gameplay omvat strategische eindbaasgevechten met tactieken voor 4 spelers, grijphaken, unieke karaktervaardigheden, aangrijpende vuurgevechten en massa’s plunderingen. Na het voltooien van missies en het verslaan van enorme eindbazen, kunnen spelers krachtige nieuwe personages, uitrusting en upgrades ontgrendelen.

NEXON kijkt ernaar uit om in augustus meer van The First Descendant te delen op Gamescom Online. De PC closed beta is gepland om deze herfst van start te gaan.

The First Descendant is momenteel in ontwikkeling voor release op Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: