Home GamingAndroid The Expanse: A Telltale Series – Episode 1 komt komende zomer

The Expanse: A Telltale Series – Episode 1 komt komende zomer

by Mark van Truijen

Telltale Games, Alcon Interactive en Deck Nine Games hebben een nieuwe ontwikkelaarspresentatie gedeeld voor The Expanse: A Telltale Series en bevestigden dat Episode 1 deze zomer wordt uitgebracht. Gebaseerd op de Amazon TV-show, volgt het Camina Drummer en de Artemis in hun reizen door de ruimte.

Voor het verhaal wilden de ontwikkelaars zich richten op bemanningsinteractie, ruimtereizen en gewichtloosheid. Er zijn tal van gelegenheden waarbij de perspectieven van de personages botsen. Naarmate de tijd verstrijkt, leer je echter meer over hun achtergronden en wat ze hebben doorgemaakt.

De gameplay is zeer gericht op keuzes, met gevolgen voor veel acties. Zoals uitgelegd in de laatste uitgebreide gameplay-trailer, kun je ervoor kiezen om een bemanningslid te redden wiens been vastzit in een kluis. Het opofferen van het been levert flinke voorraden op, maar kan van invloed zijn op de bemanningssfeer.

The Expanse: A Telltale Series komt uit op Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 en pc via de Epic Games Store. Blijf in de tussentijd op de hoogte voor meer details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: