Home Gaming The Elder Scrolls Online: Necrom is nu beschikbaar op PC

The Elder Scrolls Online: Necrom is nu beschikbaar op PC

by Pim, Sel

Vandaag hebben ZeniMax Online Studios en Bethesda Softworks het nieuwste hoofdstuk in de saga van The Elder Scrolls Online gelanceerd, The Elder Scrolls Online: Necrom. Dit nieuwe chapter bevat meer dan 30 uur aan nieuwe content en introduceert twee nieuwe gebieden om te verkennen, een gloednieuwe class genaamd de Arcanist om onder de knie te krijgen, en een sinistere samenzwering die de realiteit zelf bedreigt. Het Necrom chapter is nu beschikbaar op PC/Mac, en vanaf 20 juni 2023 voor Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4 en PlayStation 5.
 
Bekijk hier de officiële launch trailer:

Necrom gaat verder met het verhaal dat begon met de DLC Scribes of Fate; spelers hoeven echter niet de vorige DLC te hebben voltooid om alles te ervaren wat dit chapter te bieden heeft.
 
Het Telvanni-gebied en Apocrypha
Als thuisbasis van de bedrieglijke tovenaars van House Telvanni en de stad Necrom, kunnen de torenhoge paddenstoelenbossen van Telvanni bekend aanvoelen voor degenen die zich eerder in andere delen van Morrowind hebben gewaagd. Dit nieuwe gebied bevat een scala aan unieke ontmoetingen voor spelers om te ontdekken, waaronder nieuwe side quests, world bosses, delves, public dungeons en meer.
 
Met Necrom kunnen spelers ook Hermaeus Mora’s eigen rijk van Apocrypha verkennen. Dit mysterieuze deel van Oblivion bevat bijna eindeloze kennis, maar wees gewaarschuwd: veel stervelingen hebben hun ziel verloren tijdens het navigeren door de eindeloze bibliotheken. Daarnaast kunnen spelers een geheel nieuw deel van Aprocypha verkennen: Chroma Incognito. Dit nieuwe gebied lijkt in niets op wat je ooit eerder hebt gezien, maar bevat net als de rest van Apocrypha talloze gevaren en geheimen voor spelers om te ontdekken.
 
Lees meer over de twee verkenbare zones van Necrom in deze preview.
 
De Arcanist
Necrom brengt een van de meest gevraagde updates, een nieuwe speelbare class – de Arcanist. Als de eerste nieuwe klasse die sinds de Necromancer in Elsweyr van 2019 aan ESO is toegevoegd, hanteert de Arcanist de verboden krachten van Apocrypha om schade toe te brengen, inkomende klappen op te vangen en jezelf of je bondgenoten te genezen.
 
Kom meer te weten over de Arcanist in deze trailer.
 
Nieuwe uitdagingen, metgezellen en meer
Het Necrom chapter bevat ook een nieuwe groepsuitdaging, Sanity’s Edge – een trial met 12 spelers, samen met een nieuw world event, Bastion Nymic. Necrom brengt ook twee nieuwe companions voor spelers, Sharp-as-Night en Azandar Al-Cybiades. Beide companions kun je rekruteren, levellen en uitrusten in deze nieuwe content en ze hebben elk hun eigen verhaal, skills en questlines om vrij te spelen.
 
The Elder Scrolls Online: Necrom is nu beschikbaar in vier edities:
 
• The Elder Scrolls Online Deluxe Collection: Necrom
• The Elder Scrolls Online Collection: Necrom
• The Elder Scrolls Online Deluxe Upgrade: Necrom
• The Elder Scrolls Online: Upgrade: Necrom
 
Beide Collection-edities bevatten het basisspel, het Necrom Chapter en ALLE eerdere chaoters. Voor diegenen die ESO en de eerdere chapters al bezitten, geven beide Upgrade-edities toegang tot het Necrom chapter. Voor de vereiste PC/Mac-specificaties om Necrom te kunnen spelen, kun je hier de vereisten voor het spel bekijken: PCMac.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: