Home Gaming Jurassic World Evolution 2 viert 30 jaar Jurassic Park met gratis update

Jurassic World Evolution 2 viert 30 jaar Jurassic Park met gratis update

by Pim, Sel

Frontier Developments plc heeft vandaag aangekondigd dat Jurassic World Evolution 2-spelers op donderdag 8 juni een gratis update voor het basisspel zullen ontvangen ter gelegenheid van 30 jaar van de baanbrekende, kaskraker Jurassic Park. De update zal beschikbaar zijn voor alle spelers op pc via Steam, Epic Games Store, Windows Store en GeForce Now, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

Duik in de nostalgie die 65 miljoen jaar in de maak is met meer dan 20 iconische decoratieve items, direct herkenbaar uit de geliefde film uit 1993 van Universal Pictures en Amblin Entertainment. De update bevat alles wat spelers nodig hebben om een eerbetoon te ontwerpen aan Jurassic Park – van een kleurrijk standbeeld van de altijd lachende Mr. DNA, de originele educatieve mascotte van het park, tot de klassieke Airlock Gates uit de oorspronkelijke film.

Fans kunnen een nieuwe banierboog introduceren met de onvergetelijke woorden “When Dinosaurs Ruled the Earth”, de Les Gigantes Muurschildering construeren, die scènes oproept van net ontsnapte Velociraptors op zoek naar Tim en Lex, en de Power Bunker plaatsen waarin enkele van de centrale personages van de film schuilen.

Ook als onderdeel van de update kunnen spelers gasten en personeel door hun parken leiden met behulp van een set klassieke paden, trouw ontworpen om hun Jurassic Park tegenhangers op te roepen. De update wordt afgerond met verdere decoratieve items zoals de skeletten van de T. rex en Alamosaurus, de onvergetelijke ‘Grote Stapel van …’, Kleine Elektrische Omheining en meer.

PlayStation Plus-abonnees kunnen deze maand ook het dinosauruspark van hun dromen creëren in Jurassic World Evolution 2, aangezien het basisspel gratis beschikbaar is op het platform gedurende juni.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: