Home Gaming The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind nu beschikbaar!

The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind nu beschikbaar!

by Mark van Truijen

Reis terug naar de provincie van Morrowind in The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind, dat nu beschikbaar is voor pc en mobiele apparaten. Met meer dan 140 nieuwe kaarten, waaronder de gloednieuwe three-attribute kaarten, nieuwe vaardigheden en keywords, een verhoging van het maximale aantal kaarten in je deck, puzzels, achterkanten voor speelkaarten en nog veel meer!

Three-attribute Decks + Nieuwe Keywords
Verken krachtige nieuwe manieren voor het samenstellen van je deck met de introductie van three-attribute kaarten. Door een three-attribute kaart toe te voegen aan een deck, wordt dat deck automatisch omgevormd tot een three-attribute deck wat ook een verhoging van het minimum aantal kaarten tot 75 kaarten tot gevolg heeft.

Elk three-attribute deck staat symbool voor één van de vijf great houses of Morrowind, elk met hun specifieke nieuwe vaardigheden en keywords om te beheersen.

  • RALLY | House Redoran [STR] [WIL] [END]

Telkens als een Rally-wezen aanvalt, krijgt een willekeurig wezen in je hand +1/+1.

  • BETRAY | House Telvanni [INT] [AGI] [END]

Nadat je deze actie maakt, mag je een wezen opofferen om het opnieuw te spelen. Spelers kunnen ‘betray’ maar één keer per zet uitvoeren.

  • PLOT | House Hlaalu [STR] [WIL] [AGI]

Plot-vaardigheden worden getriggered als je die beurt al een andere kaart speelde. Alle drie de attributen van Hlaalu – Strenght, Willpower en Agility – hebben heel wat goedkope kaarten die je plannen tot vervulling laten komen.

  • EXALT | Tribunal Temple [INT] [WIL] [END]

Exalt geeft wezens een bonus als je er meer magicka voor betaalt. Het betalen van de exalt-kosten laat je wezen ‘Exalted’ worden – een belangrijk onderscheid mochten de goden ten tonele verschijnen.

  • FIVE POWER MATTERS | House Dagoth [STR] [INT] [AGI]

House Dagoth hanteert geen traditioneel keyword. Daarentegen gaat het op zoek naar brute kracht. Dagoth-kaarten belonen je voor het bezitten van wezens met een kracht van vijf of meer.

Puzzelsets
Houses of Morrowind bevat content voor elk type speler, ook voor zij die houden van solo-uitdagingen. Puzzels zijn voorgemaakte scenario’s waar de speler de puzzel moet oplossen binnen de aangegeven parameters, zoals het spel in een enkele zet winnen.

Er zijn drie sets met elk 10 puzzels: Caius’ Training, Naryu’s Challenges en Divayth Fyr’s Trials. Caius’ Training is gratis voor alle spelers, terwijl Naryu’s Challenges en Divayth Fyr’s Trials apart beschikbaar zijn voor aankoop in de winkel voor € 9,99 of 1.500 goudstukken. Als je de 10 puzzels van elke set oplost, krijg je vijf Houses of Morrowind packs, 100 Soul Gems en een speciale achterkant voor je kaarten die uniek is aan die puzzelset!

Houses of Morrowind Starter Pack
Spelers die hun Houses of Morrowind-collectie meteen willen aandikken, kunnen de officiële starter pack aankopen in de in-game winkel. De starter pack bevat 10 Morrowind packs, een unieke titel en een Legendarische kaart van Morrowind voor € 4,99.

The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind is nu beschikbaar op pc en mobiele apparaten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x