Home Featured The Elder Scrolls is aanwezig op Elfia 2019

The Elder Scrolls is aanwezig op Elfia 2019

by Pim, Sel

Vandaag kondigt Bethesda Benelux hun plannen aan voor The Elder Scrolls merken op Elfia, de grootste fantasy fair in Nederland met 26.000 bezoekers, tijdens 13 en 14 april. Er valt veel te beleven, maar hier zijn de hoogtepunten:

  • Speel The Elder Scrolls Online: Elsweyr: Draken komen voor de eerste keer naar ESO en we hebben elke held in Tamriel nodig om de gevleugelde dreiging te overwinnen.
    Iedereen is uitgenodigd om Elsweyr op Elfia te spelen, zodat je de uitbreiding nog voor release op 4 juni kunt ervaren.
  • Haal je sweet rolls hier!: Voor het eerst zullen de sweet rolls uit The Elder Scrolls-universum beschikbaar zijn in Nederland. Wees er snel bij, want ze gaan als zoete broodjes over de toonbank.
  • Exclusieve Bethesda merch: Op zoek naar dat ene toffe Dragonborn beeldje? Of wil je een special ESO T-shirt kopen voor een vriend? Je vindt het allemaal bij onze merchandise-stand.
  • Ontmoet één van de knappe koppen achter ESO: Richard Lambert, de Creative Director van The Elder Scrolls Online, staat klaar om fans te ontmoeten en vragen te beantwoorden. Het is Rich’s eerste keer in Nederland, dus laten we hem een warm welkom heten!

ELFIA 2019
Elfia Haarzuilens is een jaarlijks georganiseerde middeleeuwse fantasybeurs, waar 26.000 verschillende bezoekers zich thuis voelen. Het kan worden omschreven als een kostuumevenement, met verbluffende en oogverblindende creaties; met levendige muziekuitvoeringen, sensationele shows en marktkramen waar je items kunt kopen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Elfia is voor iedereen en vindt plaats op 13 en 14 april vanaf 10:00 uur in Kasteel de Haar. Bezoek de Elfia website voor meer informatie:https://www.elfia.com/en/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: