Home Gaming The Division is vanaf nu verkrijgbaar!

The Division is vanaf nu verkrijgbaar!

by Sven

Vanaf vandaag is Tom Clancy’s The Division™, de nieuwe online open-world action RPG, wereldwijd verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC.

Tom Clancy’s The Division is ontwikkeld door Ubisoft Massive in samenwerking met Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment en Annecy studios. In de game kruipen spelers in de huid van een speciaal getrainde agent die ingeschakeld wordt om de orde te herstellen, New York terug te veroveren en een einde te maken aan de chaos die veroorzaakt is door een verwoestende pandemie. Spelers komen alleen of met drie andere agenten oog in oog te staan met vijandelijke facties die proberen te profiteren van de crisis. The Division Agenten zijn uitgerust met realistische wapens en tactische uitrusting en zijn volledig naar smaak aan te passen. Kies je eigen speelstijl en bepaal jouw rol binnen een team, om zo de grootste gevaren van de stad te overwinnen.

Midden in de rijke open wereld schuilt het gevaarlijkste deel van de stad: een verlaten en in quarantaine gesteld gebied genaamd de Dark Zone. Spelers en hun team treden naadloos toe tot dit spannende multiplayergebied, waar zij samenwerken met andere agenten of elkaar juist verraden om zeldzame uitrusting en wapens te vinden. Achter iedere hoek schuilt gevaar, aangezien spelers ook verschillende vijandelijke facties tegenkomen.

“We zijn erg trots dat spelers nu aan de slag kunnen met Tom Clancy’s The Division”, aldus Magnus Jansen, creative director bij Ubisoft. “Het team werkt hard aan de nieuwe content updates die voor komend jaar gepland zijn. We hopen dat spelers nu vooral volop genieten van hun avonturen in New York te midden van de crisis.”

Vanaf vandaag is ook de Tom Clancy’s The Division: New York Collapse companion novel verkrijgbaar, waarmee het universum van de game wordt uitgebreid en spelers zich in de dagelijkse sleur van een New Yorker te midden van de chaos kunnen storten. New York Collapse is geschreven door Alex Irvine, geproduceerd door Melcher Media en uitgegeven door Chronicle Books. De companion novel bevat handgeschreven boodschappen van April Kelleher, een vastberaden individu die strijdt om te overleven en om te ontdekken waarom de stad is gevallen. Spelers en lezers duiken dieper in het universum van de game in dit innovatieve transmediaboek. Vind aanwijzingen en uitneembare voorwerpen die van groter belang zijn dan ze op het eerste gezicht lijken. De mysteries in het boek helpen tevens bij het ontdekken van verhaalelementen en geven je extra buit en beloningen in de game.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s The Division, bezoek je thedivisiongame.com.

Voor het laatste nieuws over alle games van Ubisoft, bezoek je ubiblog.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x