Home Movies Officiele trailer Midnight Special!

Officiele trailer Midnight Special!

by Overige Redacteuren

Regie: Jeff Nichols (Mud, Take Shelter)

Cast: Michael Shannon (99 Homes, Revolutionary Road),
Joel Edgerton (Black Mass), Kristen Dunst (TV serie Fargo),
Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens), Jaeden Lieberher (St. Vincent),
Sam Shepard (The Right Stuff, August Osage County).

Schrijver/regisseur Jeff Nichols (Mud, Take Shelter) bewijst met de sci-fi thriller Midnight Special wederom dat hij een van de meest fascinerende verhalenvertellers is van onze tijd. De film is naast bovennatuurlijk eveneens menselijk en provoceert in zijn genre. Het verhaalt volgt vader Roy (Michael Shannon), die op de vlucht slaat om zijn zoon Alton te beschermen. Alton (Jaeden Lieberher) is een jongen met mysterieuze gaven die zelfs Roy niet begrijpt.

Wat begint als een vlucht voor religieuze extremisten en de lokale politie, escaleert al snel tot een landelijke klopjacht georganiseerd vanuit het hoogste niveau van de federale regering. Roy zet alles op het spel en is vastberaden om Alton te helpen zijn uiteindelijke doel te bereiken, wat dat dan ook is en ongeacht de kosten. Een verhaal dat het publiek meeneemt op een uiterst riskante reis van Texas naar de kust van Florida en waarin persoonlijke banden van liefde, vertrouwen, maar ook het lot worden uitgediept.

In Midnight Special schitteren de Oscar®genomineerde Michael Shannon (99 Homes, Revolutionary Road), Joel Edgerton (Black Mass), Kirsten Dunst (TV serie Fargo), Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens), Jaeden Lieberher (St. Vincent) en Oscar®genomineerde Sam Shepard (The Right Stuff, August Osage County).

Jeff Nichols is verantwoordelijk voor zowel het script als de regie. De film is geproduceerd door Oscar®genomineerde Sarah Green (The Tree of Life, Mud) en Brian Kavanaugh-Jones (De Insidious films, Sinister).

Vanaf 12 mei 2016 te zien in de Nederlandse bioscoop

#MidnightSpecial

midnight_special

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x