Home Gaming THE CREW WILD RUN IS NU VERKRIJGBAAR

THE CREW WILD RUN IS NU VERKRIJGBAAR

by Mark van Truijen

The Crew® Wild Run, de uitbreiding van de action-driving MMO The Crew®, is nu digitaal verkrijgbaar, en vanaf 19 november in de winkels, voor PlayStation®4, Xbox One en Windows PC. Spelers van The Crew krijg nu ook een gratis update aangeboden die verbeterde graphics, nieuwe lichteffecten, herontworpen gebieden voor alle soorten voertuigen en een gloednieuw dynamisch weersysteem bevat.

In The Crew Wild Run scheur je weg met vier nieuwe soorten voertuigen die je rijvaardigheid op de proef stellen en je tot het uiterste drijven:

  • Dragsters, gemaakt voor waanzinnige snelheden
  • Driftwagens die een ongeziene controle bieden
  • Monstertrucks, onhoudbare machines die gevaarlijke salto’s en waanzinnige sprongen kunnen uitvoeren
  • Motoren, enorm wendbaar en gemaakt om de snelste wagens af te troeven, zowel on- als off-road.

The Crew Wild Run daagt je uit voor ‘The Summit’, de grootste bijeenkomst in een racegame tot nu toe, waar je al je talent moet tonen in een ruime selectie aan vaardigheden en terreinen. Elke Summit duurt gemiddeld drie dagen en vindt plaats op iconische locaties in de Verenigde Staten. Elke week zullen er twee Summitkwalificatierondes te spelen zijn. Na een volledige maand intense competitie krijgen de beste deelnemers toegang tot de maandelijkse Summit Finale, om daar te strijden voor de titel en beloond te worden met een exclusief nieuw voertuig. Je krijgt ook de kans je vrienden uit te dagen dankzij de FreeDrive activiteiten, die je toelaten om je eigen race te maken in het gigantische open-wereld speelterrein van The Crew. Ook snelheids-, vaardigheids- en stuntuitdagingen staan op het programma.

 

Daarbovenop is een geüpdate, gratis demo* van The Crew toegankelijk voor alle spelers, waardoor ze twee uur lang kunnen spelen op een platform naar keuze. In deze demo is er de mogelijkheid om de proloog van de game te voltooien, het speelterrein te verkennen, de verhaalmodus van de game solo of coöp te starten, deel te nemen in Extreme Spec Trials om de driftwagens, dragsters en monster trucks een eerste keer uit te proberen, of naar de Saint-Louis motorshop te gaan om een testritje te maken met één van de motoren.

Voor meer informatie over The Crew Wild Run, ga naar thecrewgame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x