Home Gaming Respawnen in World of Tanks 9.12

Respawnen in World of Tanks 9.12

by Mark van Truijen

World of Tanks Update 9.12 is zojuist live gegaan. De update bevat een nieuwe game modus, een exclusieve map, in high defintion herziende voertuigen en voor het eerst een PvE tutorial op de PC.

Deze nieuwe game modus is een soort van “Capture the Flag” variant waarin het mogelijk is om te respawnen met “Garage Battles en tank heling stations. Ook krijgt het nieuwe “Artillery” en “Airstrike” mogelijkheden waarmee flinke schade op het veldslag kunnen worden uitgebracht.

In de nieuwe map genaamd “Berlin” kan met naast de bovengenoemde game modus ook een speciale “Personal Battle Missions” gespeeld worden; waarmee je kans kunt maken op een imposante Tier 10 T-22 tank een leuke “achievements”.

Ook biedt update 9.12 achtentwintig nieuwe high definition voertuigen en een verbeterde tank customization interface waar spelers camouflage, inscripties en emblemen kan kopen. In de Britse tank lijn wordt de Tier 10 FV4202 medium tank vervangen met de machtige Centurion Action X. Tot slot komt er een PvE tutorial waarin spelers hun vaardigheden nog uitgebreider kunnen beoefenen alvorens het slagveld te betreden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x