Home Gaming The crew maakt season pass details bekend

The crew maakt season pass details bekend

by Mark van Truijen

De details van de Season Pass en de post-launch content voor The Crew, de action-driving MMO, zijn bekend. Vanaf januari krijg jij extra content in de vorm van vier Car Packs, nieuwe missies, een nieuwe PvP-modus, nieuwe stikkers en tuning kits. Ben jij in het bezit van een Season Pass, dan krijg je toegang tot twee exclusieve wagens bij de release op 2 december en krijg je één week eerder toegang tot alle vier Car Packs.

Elk pack is apart verkrijgbaar voor €6,99 of samen, als onderdeel van de Season Pass, voor €24,99. De Season Pass van The Crew is verkrijgbaar voor de Xbox One®, PlayStation®4, Xbox 360® en Windows PC.

De Season Pass van The Crew bevat:

  • Twee exclusieve wagens – McLaren 12C en Ferrari 458 Speciale – verkrijgbaar bij release voor eigenaars van de Season Pass.
  • Eén week eerder toegang tot alle extra car packs
  • Vier packs, 12 wagens in totaal: Extreme Car Pack – verkrijgbaar in januari 2015, bevat performance cars, ideaal voor spannende, actievolle missies.
  • Speed Car Pack – verkrijgbaar in februari 2015, bevat sportwagens, perfect afgesteld voor duizelingwekkende snelheden.
  • Vintage Car Pack – verkrijgbaar in maart 2015, bevat klassieke wagens, ideaal voor missies die plaatsvinden op iconische Amerikaanse locaties.
  • Raid Car Pack – verkrijgbaar in april 2015, bevat off-road voertuigen, aanbevolen voor missies op elk terrein.
  • Alle officiële carrosseriekleuren en velgen voor elke wagen.
  • Een exclusieve sticker bij elk car pack.

Bij release van elk content pack dat inbegrepen is in de Season Pass, worden eveneens gratis nieuwe missies, overeenkomstig met het thema van elk pack, beschikbaar gesteld. Nieuwe aanpassingsopties, carrosseriekleuren, velgen, interieurs en tuning specs zijn dan ook verkrijgbaar in de in-game winkels.

Om de bekendmaking van de Season Pass te vieren, start de closed bèta van The Crew vandaag op Xbox One en PlayStation 4 en loopt deze door tot en met 10 november. Wil jij graag toegang tot de bèta, registreer je dan op de wachtlijst. Als je The Crew pre-ordert in de Uplay® Shop, krijg je gegarandeerd toegang tot de closed bèta.

Tijdens de closed bèta ontdek jij de Verenigde Staten en voltooi je uitdagingen in twee van de vijf beschikbare regio’s, namelijk Midwest en East Coast. De PvP lobby’s in Midwest en East Coast zijn ook toegankelijk als je jouw competitieve vaardigheden wil tonen. Twee van de vijf specs, Street en Dirt, zijn ook al beschikbaar.

De closed bèta is toegankelijk voor iedereen die lid is van Xbox Live en PlayStation Network, hoewel voor sommige online features wel een Xbox Live Gold- of PlayStation Plus-lidmaatschap vereist is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

thanks for information!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x