Home GamingAndroid That’s Gaming presenteert: Examen Games

That’s Gaming presenteert: Examen Games

by Sven

Over een week is het zover, de examens! De mensen uit het VMBO, HAVO, VWO en Gymnasium gaan maximaal 3 weken bikkelen aan deze examens. Maar wat moet je spelen als gamer tijdens deze examens?

Tijdens de examenperiode zullen wij van Thatsgaming elke dag, voor de leerlingen die de examens maken, games suggesties doen, gerelateerd aan de schoolvakken! Hieronder alvast twee suggesties om te ontspannen tijdens het leren.

1. Je bent net aan het leren voor je Wiskunde examen en je bent er even helemaal klaar mee, de cijfers doen pijn aan je ogen en je kan geen enkele X meer zien. Nee, je gaat gewoon lekker UFC spelen op je Xbox One of PS4. Niveau op makkelijk en even een career mode starten. Je bent er zo een paar uurtjes mee bezig! Daarnaast is het gewoon heerlijk om gezichten kapot te slaan en daarna te winnen met een KO. (Ga alleen niet dansen zoals Floyd Mayweather.. Gewoon punchen en gaan).

2. Tijd voor een lekker spelletje Mortal Kombat X! Je bent namelijk net klaar met het leren voor Economie en je wilt de wereld zien branden! Dus tijd voor de bruutste fatalities ooit!

En de tip van de dag… Nooit. Nooit. Fifa Online tijdens je examenperiode. De stress wordt je dan fataal. Fataler dan een aanval in Mortal Kombat X.

Dus kom volgende week bij ons terug voor de Examen Games!

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: