Home Gaming Tekken World Tour 2018 Finals komt naar Amsterdam

Tekken World Tour 2018 Finals komt naar Amsterdam

by Pim, Sel

BANDAI NAMCO Entertainment Europe en sociale videoservice Twitch® maken vandaag de details bekend van de TEKKEN™ World Tour 2018 Finals.

TEKKEN World Tour (TWT) eindigt dit jaar in Amsterdam op zaterdag 1 december en zondag 2 december 2018. De twee dagen durende competitie zal het vuur tussen oude en nieuwe rivalen doen oplaaien. De beste TEKKEN spelers van Amerika, Europa en Azië, zoals Knee, Saint, Anakin, HighLow, JDCR, Tissuemon, Qudans (TEKKEN World Tour 2017 kampioen) en meer, komen bij elkaar om te bepalen wie de beste TEKKEN™ 7 speler ter wereld is.

Voor iedereen die niet aanwezig kan zijn, wordt het event wereldwijd exclusief live gestreamed op Twitch (Twitch.tv/Tekken).

Door het prijzengeld voor de uiteindelijke winnaar van de TEKKEN World Tour 2018 Finalsstaat er veel op het spel. Spelers die mee willen doen, maar zich niet hebben gekwalificeerd via toernooien tijdens het reguliere TWT seizoen krijgen de kans om te strijden in een Last Chance Qualifier (LCQ) evenement dat gehouden wordt op zaterdag 1 december in Theater Amsterdam, de locatie van het TEKKEN World Tour 2018 Finals evenement dit jaar. De LCQ bestaat uit 265 deelnameplekken: deelnemers strijden voor de toppositie waarmee ze zich kwalificeren als een van de 20 finalisten die het tegen elkaar opnemen om de felbegeerde titel TEKKEN World Tour 2018  kampioen, tijdens het hoofdevent dat plaatsvindt op zondag 2 december.

Gedurende de twee dagen van zware competitie krijgen de bezoekers de kans om Katsuhiro Harada, Franchise Director van de TEKKEN-serie bij BANDAI NAMCO Entertainment Inc., enTEKKEN 7 design teamlid Michael Murray te ontmoeten. Beiden zijn aanwezig zijn om met TEKKEN-fans te praten, handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan.

Een gelimiteerd aantal tickets voor de TEKKEN World Tour 2018 Finals zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de volgende Eventbrite website: https://2018twtfinals.eventbrite.com .

De TEKKEN World Tour 2018 Finals worden gehouden in het Amsterdam Theater te Amsterdam:

Danzigerkade 5
1013 AP AMSTERDAM
theateramsterdam.nl

In TEKKEN 7 zijn alle gevechten persoonlijk! Bereid je voor om de arena te betreden in TEKKEN 7 op PlayStation 4, Xbox One en Steam® voor pc.
TEKKEN 7 – DLC3: NOCTIS LUCIS CAELUM PACK is beschikbaar vanaf 20 maart 2018.

Voor meer info rond TEKKEN 7, bezoek www.Tekken.com .

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: