Home Gaming LEGO Harry Potter Collection nu verkrijgbaar voor Xbox One en Nintendo Switch

LEGO Harry Potter Collection nu verkrijgbaar voor Xbox One en Nintendo Switch

by Pim, Sel

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO® Group kondigden vandaag de release van LEGO® Harry Potter™: Collection aan, met de populaire LEGO® Harry Potter™: Jaren 1-4 en LEGO® Harry Potter™: Jaren 5-7 geremasterd in één pakket.

De LEGO® Harry Potter™: Collection, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, verenigd de kenmerkende humor van LEGO®-games en de uitgebreide Wizarding World in een spannend verhaal vol spreuken, toverdranken en puzzels. De compilatie bevat de inhoud uit de acht films, verbeterde graphics, omgevingen, verlichting en visuele effecten. Er zijn ook twee downloadbare pakketten (DLC) beschikbaar.

“De LEGO® Harry Potter™: Collection voor Nintendo Switch en Xbox One geeft een nieuwe generatie spelers de mogelijkheid om te genieten van het volledige LEGO Harry Potter avontuur,” aldus Hoofd Productie en Strategisch Directeur bij TT Games. “Fans en nieuwe spelers keren terug naar Zweinstein voor een luchtige, humoristische en interactieve reis, geïnspireerd op de Harry Potter films.”

LEGO® Harry Potter™: Jaren 1-4 is gebaseerd op de eerste vier films—Harry Potter en de Steen der Wijzen™, Harry Potter en de Geheime Kamer™, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban™ en Harry Potter en de Vuurbeker™. Zo kunnen fans de eerste vier jaar van Harry aan Zweinstein volledig in LEGO®beleven

LEGO® Harry Potter™: Jaren 5-7 leidt de spelers door de laatste vier films—Harry Potter en de Orde van de Feniks™, Harry Potter en de Halfbloed Prins™ en Harry Potter en de Relieken van de Dood Delen 1 & 2. Hierin beleven ze de laatste jaren van Harry aan Zweinstein™ en zijn strijd tegen Heer Voldemort™ in het ultieme gevecht tussen goed en kwaad.

Dit avonturenspel zit boordevol actie en bevat tevens twee eerder uitgegeven DLC-pakketten, waaronder een pakket met personages zoals Goderic Griffoendor, Harry (kerstbal), Helga Huffelpuf, Smalhart (dwangbuis), Loena Leeflang (leeuwenkop), Foppe, Hermelien (roze jurk), Ron Wemel (geest), Rowena Ravenklauw en Zalazar Zwadderich, evenals een pakket met toverspreuken zoals Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors en Tentaclifors.

Check de trailer voor de collection hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: