Home Gaming Tekken 8 komt met trailer voor Steve Fox

Tekken 8 komt met trailer voor Steve Fox

by Mark van Truijen

Bandai Namco heeft misschien al de nieuwkomers onthuld die zich bij de Tekken 8-rooster voegen, maar er zijn nog genoeg andere vechters om te laten zien. Steve Fox is zo’n vechter, die debuteerde in Tekken 4 en vertrouwt op boksen om zijn tegenstanders te verslaan. Bekijk hoe zijn stijl werkt met nieuwe mechanica zoals Heat Burst en Heat Engager.

Als bokser is Steve’s vechtstijl misschien wel de meest eenvoudige, althans op het eerste gezicht. Hoewel hij geen trappen gebruikt, is hij ongelooflijk snel met zijn stoten en bedreven in ontwijken, dankzij het bobben en weven. Zijn lage aanvallen en tegenaanvallen zijn bijzonder verwoestend, waardoor hij een moeilijke match-up is in de juiste handen.

Tekken 8 wordt gelanceerd op 26 januari 2024, voor Xbox Series X/S, PS5 en PC. Het biedt verschillende nieuwe functies, waaronder Arcade Quest, waar spelers avatars creëren en aan een reis door Japan beginnen om uitdagers te verslaan als een arcade-speler. Er is ook Super Ghost Battle, waar je kunt vechten tegen een opgevoerde speler Ghost, en de terugkeer van Tekken Ball. Blijf op de hoogte voor meer details en onthullingen voorafgaand aan de lancering.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x