Home Gaming Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge Review

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge Review

by Pim, Sel

Onlangs is het nieuwste deel in de Turtles game franchise verschenen voor Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox One en PC. Het nieuwe deel heet Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge en belooft een ode te zijn aan de oude beat-em-up games uit de jaren 80 en 90. Wij hebben de game gecheckt en hieronder kun je ons oordeel lezen!

Als je bent opgegroeid met de ouderwetse cartoons van de Turtles zal je je helemaal thuis voelen met deze game. De game is dus wat ik eerder al zei een ode aan de oude Turtles games die eerder verschenen in de jaren 80 en 90. De vier Turtles: Leonardo, Donatello, Michelangelo en Raphael nemen het in dit deel flink aan de stok met verschillende soorten vijanden van de Foot Clan. Maar ook bekende bazen uit de tekenfilm komen weer aan bod denk hierbij aan Bebop en Rocksteady, Krang en natuurlijk de grote Bad Guy Shredder.

Het nieuwe deel heeft dus ook als sub-naam Shredder’s Revenge want je raad het al Shredder wil weer eens wraak nemen op de Turtles maar waarom? Dat word helaas niet echt uitgelegd. Tussen de verschillende levels door krijg je een klein beetje uitleg door middel van een paar nikszeggende afbeeldingen. Een aflevering van de serie had meer verhaal in zich dan deze game helaas.

Gelukkig is het zo dat de gameplay erg sterk is van de game. Er zijn als je de game opstart verschillende modi waar je uit kan kiezen. Zo heb je de How to Play mode waarin je de basis van de game onder de knie krijgt. De Story Mode waarin je door het verhaal heen kan lopen. In de Arcade Mode kun je dezelfde levels doorlopen alleen dan met minder levens. Ook is er een achievements kopje waarin je kan zien wat allemaal zoal behaald hebt.

Elk level bied je een aantal uitdagingen die je kan behalen. De uitdagingen kunnen verschillen van dat je maar een aantal keer geraakt mag worden of dat je meerdere vijanden in één keer moet verslaan. Dit is op zich in je eentje goed te behalen maar het spel is ook mogelijk om te bespelen met zijn zessen en dan word het chaos.

Helaas is de Story Mode vrij snel uit te spelen ( zo’n kleine 3 uur ) dus is het wel zo leuk dat er nog een aantal uitdagingen in zitten. Je kunt ook proberen jezelf in de Leaderboards te laten verschijnen. Naast de eerder genoemde Turtles zijn ook Splinter, April en Casey Jones speelbaar.

De game is makkelijk onder de knie te krijgen. We hebben de game mogen spelen voor de Xbox en de knoppen daarop zijn erg makkelijk door te krijgen. De A knop laat je springen, De X knop laat je een lichtje aanval doen, De Y knop doet een speciale aanval en de B knop laat je aanvallen ontwijken.

De game komt het best tot zijn recht in de multiplayer modus. Waar je normaal 1 t/m 4 spelers kan doen kan je bij de Turtles game 1 t/m 6 spelers doen wat erg leuk is.

Conclusie

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is een erg goede beat-em-up game geworden die helaas op het gebied van verhaal wat tegenvalt maar voor de rest een zeer sterke game is geworden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: