Home Gaming3DS Spring in de wereld van Super Mario bij Smile Safari

Spring in de wereld van Super Mario bij Smile Safari

by Mark van Truijen
Vandaag opent Instagram- en Tiktok-museum Smile Safari in samenwerking met Nintendo de deuren van de nieuwste themakamer: een kamer geheel in stijl van Super Mario. In het museum, waar zich verschillende kleurrijke decors bevinden waarmee bezoekers op de foto kunnen, staat vanaf nu een heus Super Mario-decor, inclusief de bekende groene buis uit de Super Mario-serie. Bezoekers kunnen vanaf vandaag zelf op de foto in deze groene buis bij het grootste Instagram- en TikTok-museum van Europa in Wijnegem, nabij Antwerpen.
Groene buis
De Super Mario-experience bestaat uit een kamer met een decor dat velen die de Super Mario-spellen gespeeld hebben bekend voorkomt: gras, een blauwe lucht met perfect gevormde wolken, blokken en munten. In het midden van de ruimte staat de bekende groene buis, waar bezoekers in kunnen staan voor de foto. In de Super Mario-games reist Super Mario via de groene buis naar andere werelden. Zo wanen bezoekers van Smile Safari zich voor even in de Super Mario-wereld. Bezoek de Super Mario-kamer
De Super Mario-kamer is te bezoeken van 1 juli tot en met eind december bij Smile Safari in winkelcentrum Wijnegem. Daarnaast is het voor bezoekers van de Super Mario-kamer mogelijk om kans te maken op een Super Mario-prijs. Na een bezoek aan het museum is het mogelijk om in de Smile Saloon een kleurrijk hapje of drankje te bestellen. In deze ruimte is ook een Nintendo Switch aanwezig waarop bezoekers de game Mario Kart 8 Deluxe kunnen spelen, om de Super Mario-experience compleet te maken. Smile Safari is zeven dagen per week geopend. Bezoek voor actuele openingstijden de website.
Nintendo Switch
Super Mario en de bijbehorende Super Mario-serie is ontstaan in 1981, toen Super Mario voor het eerst verscheen in de arcade game Donkey Kong. Door de jaren heen heeft Nintendo tientallen Super Mario-games uitgebracht op verschillende consoles. Voor de Nintendo Switch-familie verschenen onder andere Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario 3D World + Bowser’s Fury en Mario Party Superstars. De Nintendo Switch-familie bestaat uit de Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED-Model en Nintendo Switch Lite. Met de Nintendo Switch kun je altijd en overal spelen in drie verschillende speelstanden: TV-stijl, tafelstijl en handheldstijl.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: