Home Gaming Teacup komt 23 september naar pc en consoles

Teacup komt 23 september naar pc en consoles

by Jos Vis

Smarto Club en Whitethorn Games kondigen aan dat hun aankomende verhalende avonturengame Teacup op 23 september uitkomt op pc en consoles — help een kleine en verlegen kikker op haar reis om de ingrediënten te vinden die ze nodig heeft voor haar theekransje!

Teacup is een kort en gezond verhalend avonturenspel met een focus op verkenning en niet-lineaire voortgang. Je speelt als de titulaire Teacup, een verlegen en introverte jonge kikker die dol is op thee drinken en lezen. De dag voordat ze een theekransje bij haar huis moet houden, realiseert ze zich dat ze geen thee meer heeft, en dus moet ze de bossen om haar heen ingaan om de kruiden te vinden die ze nodig heeft om haar voorraadkast aan te vullen.

Verken een prachtig geïllustreerde wereld
U bent vrij om de lijst met ingrediënten die Teacup moet verzamelen in elke gewenste volgorde aan te pakken. Vind je eigen weg door de wereld van Little Pond.

Praat met grillige dieren
Tijdens je avontuur ontmoet je de charmante bewoners van het bos. Sommige zijn spraakzaam, sommige zijn chagrijnig, maar ze zullen je allemaal een luisterend oor bieden tijdens je avontuur.

Elkaar helpen
De meeste dieren die je tegenkomt zullen Teacup graag helpen… in ruil voor een kleine gunst of hulp. Organiseer een (vreemd gevormde) marktkraam, win een onderwaterrace en meer!

Teacup verschijnt later deze maand op Steam, Epic Games Store, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X|S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x