Home GamingAndroid Tarisland met muziek van componist RUSSELL BROWER

Tarisland met muziek van componist RUSSELL BROWER

by Jos Vis

Tarisland, de komende platformonafhankelijke MMORPG, is verheugd aan te kondigen dat muziek van de wereldberoemde componist Russell Brower een prominente rol zal spelen in de game.

De epische, originele thema’s van Brower weerspiegelen de verschillende regio’s van Tarisland en begeleiden spelers op hun heroïsche avonturen en kleurrijke reizen door de landen van Taris.

Russell Brower is een veelgeprezen Emmy Award-winnende en BAFTA-genomineerde componist die muziek heeft gemaakt voor enkele van ’s werelds meest iconische merken op het gebied van videogames, televisie en film. Brower heeft samengewerkt met bedrijven als Blizzard Entertainment, Warner Bros. en The Walt Disney Company.

De aantrekkingskracht van Browers composities is overgegaan van het medium waarin ze oorspronkelijk verschenen en heeft nieuwe fans over de hele wereld gevonden.

De tweede gesloten bètatest voor Tarisland begint in november 2023, waardoor zowel pc- als Android-spelers in Europa, Azië en Amerika hun avonturen kunnen beleven in het Engels, Frans, Duits, Portugees en Spaans.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d