Home Gaming Tales from Toyotoki: Arrival of the Witch komt op 22 augustus naar Switch en PS5

Tales from Toyotoki: Arrival of the Witch komt op 22 augustus naar Switch en PS5

by Jos Vis

Tales from Toyotoki: Arrival of the Witch komt op 22 augustus naar Nintendo Switch en PlayStation 5. De game is genomineerd voor de INDIE Live Expo Awards for Local Cultural Representation en heeft ook hoge beoordelingen gekregen in de originele Japanse taal.

Hikaru heeft pech en is dakloos op een onbekend eiland. Terwijl hij pitadders en boze senior commissieleden ontwijkt, komt hij een heks tegen die zich in een zeer vergelijkbare situatie bevindt. De twee willen overleven en hopelijk gedijen op Toyotoki, het compromisloze eiland afgezonderd van de moderne wereld, doordrenkt van eeuwenoude tradities en gehuld in mysterie.

Onderweg ontmoeten ze een brutale eilandschoonheid, een hooghartig rijk meisje, een onhandige verkoopster en een manga-liefhebbende delinquent, allemaal eilandbewoners op een soortgelijke missie om zichzelf en hun plek in de wereld te ontdekken. Kan de onwaarschijnlijke groep vrienden met wat hard werken en een vleugje magie het mysterie van Toyotoki Island ontrafelen en tegelijkertijd succes boeken op hun reis van zelfontdekking?

Kenmerken van Tales of Toyotoki: Arrival of the Witch zijn onder meer:

· Een coming-of-age-verhaal over het overwinnen van ontberingen en het vinden van jezelf
· Inclusief DLC en commentaar achter de schermen van het creatieve team
· Ontrafel een mysterie dat honderden jaren teruggaat
· Prachtige karakterkunst en muziek

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x