Home Gaming Max Verstappen opnieuw coureur met hoogste rating in EA SPORTS F1 24

Max Verstappen opnieuw coureur met hoogste rating in EA SPORTS F1 24

by Jos Vis

Electronic Arts heeft, in samenwerking met de Formula 1, de release van de F1 24 Champions Edition gevierd door de officiële F1 24 Driver Ratings te onthullen. Tijdens het raceweekend van de EMILIA ROMAGNA GRAND PRIX zijn vele van de 20 coureurs aangeschoven om hun eigen ratings te raden. Hun reacties en emoties zijn vastgelegd en nu te zien in een nieuwe video.

De ratings in F1 24 zijn dynamisch en worden regelmatig geüpdatet. Ze spelen een sleutelrol in de My Team-spelmodus en zijn samengesteld op basis van verschillende momenten, waaronder het moment dat Lando Norris zijn eerste overwinning binnenhaalde en de Grand Prix van China.

“Onze Driver Ratings zijn uitgegroeid tot een aspect van de game dat de tongen losmaakt, zowel binnen onze community als bij de coureurs in de paddock zelf. Het is geweldig om te zien dat velen een sterke mening hebben over hoe de 20 coureurs zich tot elkaar verhouden”, vertelt Lee Mather, Senior Creative Director bij Codemasters. “Het kampioenschap is competitiever dan vorig jaar en we verwachten nog veel beweging in de jacht op de koppositie.”

Driver Ratings vormen een integraal onderdeel van het nieuwe progressiesysteem in de vernieuwde carrièremodus. Voor de eerste keer kunnen spelers in de huid kruipen van één van de huidige F1-coureurs en voortborduren op hun statistieken en reputatie. Ook zijn de ratings essentieel in de My Team-spelmodus, waarin spelers de mogelijkheid hebben om een eigen F1-team te runnen. Denk dan aan het maken van belangrijke beslissingen, zoals het tekenen van een teamgenoot uit de huidige F1 line-up, het managen van het team en het ontwikkelen van de auto. F1 24 bevat daarnaast verschillende verbeteringen, waaronder EA SPORTS Dynamic Handling.

F1 24 is vanaf 31 mei wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC via de EA App, Epic Games Store en Steam. De Champions Edition is nu exclusief digitaal verkrijgbaar en biedt direct toegang tot de volledige game.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x