Home Gaming TAITO’s Puzzle Bobble Everybubble! is nu beschikbaar voor Switch

TAITO’s Puzzle Bobble Everybubble! is nu beschikbaar voor Switch

by Jos Vis

ININ Games kondigt samen met TAITO Corporation aan dat Puzzle Bobble Everybubble! – het nieuwste deel van de gezinsvriendelijke Puzzle Bobble / Bust-A-Move-franchise – is NU BESCHIKBAAR!

Deze langverwachte game is nu digitaal en fysiek te koop voor de Nintendo Switch en biedt een heerlijke en verslavende puzzelervaring voor spelers van alle leeftijden.

Is je bank groot genoeg? Voor het eerst kun je er lokaal met maximaal vier spelers van genieten, in spannende multiplayer-wedstrijden maar ook als coöperatieve gameplay in de rijke verhaalmodus. Speel samen of tegen elkaar, individueel of als teams – of daag de hele wereld uit in de online modus met 1vs1-gevechten.

Om de lancering te vieren, brengen TAITO Corporation en ININ Games een gratis online demo uit van Puzzle Bobble Everybubble! op dezelfde dag. Deze demo is beschikbaar in de Nintendo eShop en biedt tot 30 juni toegang tot de online spelmodus. Mis de kans niet om een kijkje te nemen in de wereld van Puzzle Bobble Everybubble! en doe mee aan bubbel-knallende 1vs1 online wedstrijden! Spelers kunnen de voortgang behouden wanneer ze later upgraden naar de volledige versie van het spel. Een abonnement op “Nintendo Switch Online” is vereist om de gratis online demo te spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: