Home GamingAndroid De finale van het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming wordt dit weekend gespeeld

De finale van het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming wordt dit weekend gespeeld

by Jos Vis

De twintig beste allround gamers van Nederland strijden aanstaande zaterdag 27 mei om de allereerste Nederlandse titel in de finale van het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming. Naast de absolute eer om de eerste Nederlands Kampioen te worden, strijden de deelnemers ook voor een prijzenpot ter waarde van € 5.000. De hele finale zal worden uitgezonden op livestreamplatform Twitch.tv.

Vijf genres, één winnaar
Gamemerk Power Unlimited organiseert samen met bol.com het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming om de beste allround gamers van Nederland te vinden. Via een groots opgezet kwalificatieproces konden gamers van 16 jaar en ouder zich online met elkaar meten in vijf games in uiteenlopende genres. De games die onderdeel uitmaken van het NK Allround gaming zijn Rocket League (Sport), Fall Guys (Behendigheid), Brawlhalla (Vechten), KartRider (Racen) en Fortnite (Schieten).

“Honderden gamers hebben meegedaan om een plekje te verdienen in de finale en deze twintig finalisten hebben bewezen dat zij goed zijn in álle genres.”, aldus Martin Verschoor, hoofdredacteur bij Power Unlimited, die benadrukt dat het initiatief bedoeld is om verschillende communities bij elkaar te brengen. “Bij ons staat plezier en sportiviteit voorop. Omdat we vijf genres samenbrengen, brengt dat gelukkig een gemoedelijke sfeer met zich mee.”

Finale
De finale wordt op zaterdag 27 mei gespeeld in Esports Game Arena te Alphen aan de Rijn. Daar nemen de twintig finalisten het vanaf 10:00 uur in alle games tegen elkaar op. De verwachting is dat het toernooi rond 17:00 uur tot zijn einde zal lopen. Dan zal de winnaar gekroond te worden tot Nederlands Kampioen Allround Gaming. De kampioen wordt ook beloond met € 3.000 bol.com-tegoed, de nummers twee en drie kunnen respectievelijk op € 1.500- en € 750 bol.com-tegoed rekenen.

Live te volgen
De finale van het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming is rechtstreeks te volgen via livestreamplatform Twitch.tv op twitch.tv/powerunlimited.

Het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming wordt georganiseerd door Power Unlimited en ondersteund door bol.com, PlayStation, Xbox, JBL, Steelseries, MSI, Samsung, Trust, Turtle Beach en Cooler Master.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: