Home Gaming Sworn Nextfest Demo brengt de multiplayer rogue-like goedheid, nu verkrijgbaar

Sworn Nextfest Demo brengt de multiplayer rogue-like goedheid, nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Windwalk Games en Team17 Digital kondigen vandaag aan dat hun aankomende co-op rogue-like SWORN deelneemt aan Steam Next Fest met zijn eerste Steam demo, waarin het beestachtige Wirral Forest en de verwoeste Cornwall Township biomen worden getoond. Naast een nieuwe gameplay trailer die The Vigilante, The Monk, The Rook en The Spectre introduceert.

Van 10 tot 17 juni kunnen spelers samenwerken om het corrupte Wirral Forest te verkennen en zich een weg te banen door markten, moerassen en parochiegraven in Cornwall Township in de eerste demo van SWORN. Met toegevoegde moeilijkheidsgraden om de uitdaging te vergroten, vier speelbare personages, elk met vier wapenkeuzes en vier spreukkeuzes, is een nieuwe ervaring gegarandeerd bij elke run.

In SWORN verenigen spelers zich in maximaal vier spelers co-op om Arthur’s corrupte troepen te bestrijden in dodelijke biomen. Door hun vaardigheden te upgraden met meer dan 200 unieke Blessings of the Fae en hun upgrades en kennis verder te brengen dan de dood, zullen ze elke run verder komen. Uiteindelijk bereiken ze Camelot en doden ze Koning Arthur zelf.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x