Home Gaming Tails of Iron 2 en Beyond Galaxyland op Steam Next Fest

Tails of Iron 2 en Beyond Galaxyland op Steam Next Fest

by Jos Vis

United Label – CI Games’ thuisbasis voor kleinere, maar even ambitieuze titels – heeft bevestigd dat beide aankomende releases van 2024 deelnemen aan Steam’s Next Fest, dat plaatsvindt van vandaag tot en met 17 juni. Demo’s voor Odd Bug Studio’s Tails of Iron 2: Whiskers of Winter en Sam Enright’s Beyond Galaxyland zijn te zien tijdens het digitale evenement, waardoor spelers hun allereerste kans krijgen om de respectievelijke middeleeuwse fantasy- en space-age RPG’s te ervaren voordat ze later dit jaar worden gelanceerd.

Tails of Iron 2: Whiskers of Winter

Tails of Iron 2: Whiskers of Winter is het volgende hoofdstuk in Odd Bug Studio’s knaagdier grimdark action-RPG-opus. De Steam Next Fest-demo biedt het openingshoofdstuk van de game, waarin Arlo – zoon van de Warden of the North – op een beestenjacht gaat met zijn vader voordat hij terugkeert naar Winter’s Edge, vlak voor een verwoestende aanval van een nieuwe vijand: The Dark Wings. Naast het tonen van de gloednieuwe en verbeterde gameplay van de game, inclusief het jagen op monsters en het kenmerkende viscerale gevecht tussen rat en vijand, markeert de demo ook de terugkeer van de meermaals bekroonde stemacteur Doug Cockle (The Witcher 3, Baldur’s Gate 3, Alan Wake 2), als verteller van de game.

Functies:

  • Een uitgebreide campagne van geweld en wraak – Whiskers of Winter’s ‘staart’ van Arlo’s gevecht tegen de woeste Dark Wing Bats is een intense ervaring, met een semi-open RPG-wereld die zich afspeelt in zes verschillende biomen om te verkennen en nieuwe dierenfacties om te ontdekken.
  • Uitdagende gevechten – Voortbouwend op de kenmerkende hardcore gevechten van de serie, bevat Tails of Iron 2 verbeterde wapengameplay, inclusief vier elementaire effecten (vuur, ijs, elektriciteit en gif) om Arlo’s arsenaal te voorzien van unieke vaardigheden om te gebruiken tegen vijanden. – NIEUWE gameplay voor het jagen op monsters – Om de balans te laten doorslaan tegen het nieuwe leger van Dark Wing Bats, kan Arlo 15 gigantische en uitdagende beesten opsporen en overwinnen om hun lijken te oogsten voor zeldzame upgradematerialen.
  • Verbeterde basisbouw – Bouw en upgrade de verwoeste nederzetting Winter’s Edge om toegang te krijgen tot krachtigere items uit de smidse, smakelijkere maaltijden in de keuken, een breder scala aan krachtige vallen in de winkel en meer!
  • NIEUW dag- en nachtsysteem – Arlo zal verschillende vijanden tegenkomen, afhankelijk van het tijdstip van de dag, met meer vijandtypen die worden toegevoegd naarmate er meer monsters worden opgejaagd en verslagen.

Beyond Galaxyland

Beyond Galaxyland is een 2.5D adventure-RPG gemaakt door de in Chicago gevestigde ontwikkelaar en muziekproducent Sam Enright. Het spel speelt zich af tussen de sterren en volgt Doug; een middelbare scholier die wordt meegenomen naar Galaxyland, vlak voor de vernietiging van planeet Aarde door een hemelse vernietiger van werelden die alleen bekendstaat als ‘The End’. De Steam Next Fest-demo volgt Doug en zijn geantropomorfiseerde cavia, Boom Boom, tijdens hun interstellaire reis door de enorm verschillende omgevingen, klimaten, wezens en uiteindelijk planeten die Galaxyland vormen, terwijl ze op de een of andere manier proberen het vroegtijdige einde van de wereld ongedaan te maken.

Functies:

  • Actieve turn-based combat: Neem deel aan strategische turn-based battles tegen een groot aantal galactische vijanden, met tijdgevoelige defensieve gameplay om schade te minimaliseren. Elk groepslid heeft een reeks unieke vaardigheden tot zijn beschikking, maar voor een extra tactisch voordeel scan je stiekem je vijand voor de strijd om hun sterke en zwakke punten te ontdekken.
  • Interplanetaire verkenning: Van de door sneeuwstormen geteisterde vlakken van Arcos tot de tropische jungleravijnen van Erros, de neon-zoemende steden van Neo tot de dorre zandduinen van Xalm, verken een kosmische cluster van unieke werelden, elk met zijn eigen quests, omgevingspuzzels en buitenaardse personages.
  • Een klassiek sci-fi-avontuur: een semi-open 2.5D-avonturen-RPG in een klassiek sci-fi-vis-uit-het-water-verhaal dat een eerbetoon is aan gezinsvriendelijke avonturen- en sci-fi-films. Het verhaal van Beyond Galaxyland bevat gelach, verlies, gevaar en vriendschap, allemaal ondergedompeld in een oogverblindende laag neon-tastische pixels.
  • Epische eindbaasgevechten: ontmoet 25 epische eindbazen tijdens vele buitenaardse reizen, waaronder kolossale ruimtedraken, vleesetende bloemen en de alwetende bionische reus die de Nexus Mind is.
    Vang en gebruik vijanden: vang met succes de vele vreemde en wonderbaarlijke wezens die je op verschillende werelden tegenkomt, elk met exclusieve vaardigheden, en laat ze later los tijdens de hitte van de strijd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x