Home Gaming Sword Art Online: Hollow Realization krijgt nieuwe DLC

Sword Art Online: Hollow Realization krijgt nieuwe DLC

by Sven

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft de release van het eerste hoofdstuk van de ABYSS of the SHRINE MAIDEN­-verhaallijn aangekondigd. Dit is een set van 3 DLC’s.

De eerste DLC laat je opnieuw spelen als Kirito en zijn vrienden en vindt plaats in een nieuwe stage in Aincrad Castle – een plek vol vlammen, magma en hittegolven. Als de groep erop uittrekt om Bane, de crimson demon, te verslaan krijgt Premier opeens een verontrustende hoofdpijn. Op het zelfde moment duikt een mysterieus, gemaskerd persoon op. Is dit een bondgenoot of een nieuwe vijand?

Naast het hoofdscenario, brengt de DLC ook Heroine Quest met Asuna, Lisbeth, Silica en Premiere. In Enigma Order Quest kun je Fuse Paragon, Mystic en Ultana GP Order-items en -skills krijgen om nog sterker te worden. Met Customization kun je het uiterlijk van de hoofdpersonen veranderen.

ABYSS of the SHRINE MAIDEN Chapter 1 – EXPLORER of ILLUSORY MISTS Is vanaf 16 mei 2017 verkrijgbaar.

Bereid je voor op het tweede hoofdstuk waarin ijs het landschap zal bedekken en het derde hoofdstuk waarin je twee nieuwe characters vrij kunt spelen: Alice & Eugeo, samen met een nieuw event waar zij beiden bij betrokken zijn. Voor meer informatie over deze updates, ga je naar http://www.swordartonline-game.com/.

SWORD ART ONLINE: HOLLOW REALIZATION is sinds 8 november verkrijgbaar voor PlayStation™4 en PlayStation™Vita.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x